Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Ahojte dievčetá!
Tak, dnes som bola u dr. Tršku na konzultácií a bol naozaj super. Ďakujem za vaše odporúčania. Zatiaľ sme sa dohodli na termíne 8. septembra s anatomic. pod sval 280 ml. Myslím, že by mi to malo stačiť.Máte niektorá také? Ste spokojné?
Nika00, prepáč, že som Ti neodpísala na mail, ale musela som vybavovať iné rodinné záležitosti.

Lialia

Livaa, to ja som ti poslala tu fotku :-) Dik. Drzim palce vsetkym co idu na opku a ticho zavidim.. Uz nech mam po konzultacii :-) Sim sa rozhodla pre šnop, ale uvidim ako na mna zaposobi jezovitova tiez..

bianocka

hops
Posielala moja ale musím poslať nové lebo tieto boli tmavé. Počkám na muža nech ma cvakne. Inak dakujem

Lela1

Ahojte baby,
rada by som sa spytala ci mate skusenosti s ustavom lekarskej kozmetiky a MUDr. Gubom. Chcela by som sa tam dat operovat no nie som este na stopercent rozhodnuta. Rozmyslala som aj o MUDr. Minarovjech alebo Trska. Poradite mi?