Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Carie

Baby prosim vas, mam na vas prosbu. Bola som na OP ale nie som spokojna, chcem to opravit. Bojim sa ale nechat sa opravovat u toho, u koho som bola, ze ma dokafre este viac a tak by som chcela poradit nejakeho chirurga v BA ci okoli, u ktoreho ste boli velmi spokojne a nedate nanho dopustit. Dakujem velmo!

vera007

zuzka24..gratulujem k novym prsickam (:
To je super,že to tak dobre znašat..prajem skore zotavenie.
A maš aj dreny?

zuzka24

trosku som ich videla,ale len malo,aj to este vcera.ale o tyzden idem na kontrolu,tak snad potom.sama nemam odvahu rozopinat si to!radsej vydrzim.dufam,ze to bude vsetko ok,ze sa mi to nijako neskomplikuje..co ma vsak tesi,ze ta bolest nie je taka hrozna.

Livaa

zuzka24
blahozelam a prajem skore zotavenie a ziadne bolesti a komplikacie. Pekne oddychuj a setri sa :-) uz si si ich videla?

zuzka24

ahojte baby,tak som uz po!teraz som prisla domov a mam sa celkom ok,bolest sa da zvladnut.uz len nech sa to pekne hoji..pa pa

Lialia

margaret

Neospravedlnuj sa, co si.
Este to vsio prekonzultujeme s Dr, uvidim. Tebe nenavrhla i modeláciu? Mná by potesilo zmensenie dvorcov.. Uvidim co povie, lebo rezat ich bude tak ci tak..

margaret

lialia:prepac, to mi uslo, ze vy uz ste tak dohodnute, ze mas aj papier na predop. vys., tak super!

bianocka: v piatok budu 4 tyzdne od mojej op a dakujem