Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Más tiez sirsi hrudnik, podIa mna sa neboj. Budu iste pekne zenske. Teda ak nie si sportovkyna, budu totiz iste väcsie...

hops

165/56 75/B ale músí býť vypchatá lebo mám malé ale široké prsia pri 75/A mi nevyhovuje kostica ....nekopíruje podprsú čiaru ten obluk je mi malý

Lialia

Miery más ake?
Mám 173 cm, 80 cm pod hrudníkom, 100cm s prsiami, váha 58 kíl, 80B podprdu... D kosik bude ok.

hops

Kočky bola som na konzul. a dohodli sme veľkosť 355ml neviem aký výrobca, ale priemer je 12.1 cm a výška 4,4 cm odchádzala som spokojná a vyrovnaná, ale teraz mi to zase vŕta v hlave či to nebude veľa. Už mi z toho drbe

Lialia

margaret

Inak kukám, ze ti prsia uz pekne padaju v 3t... Ten impl mi u teba neide do hlavy, netipla by som si 400 ml..., aku mas značku?