Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Mám tak 80 cm cez hrudnik, tak mi povedali, ze potrebujem imp väcsie, aby sá mi vytvaroval hrudnik a prsia neovisli, vzhladom k tomu, ze nejake prsia uz mam resp. ovisaky. Inak som sa nepytala na profil. V ustave mi chceli urobit prsia c 3, neviem, aky imp by to bol.... Mozno ten isty, mozno mensi.. Vsetci 3 sa zhodli, ze mam sirok hrudnik a treba ho vyplnit...

Lialia

sweetlemon

Mne teda pri Trskovi nabehol velký komplex.. Bola som i v Ustave Kozmetiky, takze som pekne porovnala dr. Tam to bolo v poho,lenze dr jezovitova bola proste super, hned povedala ako mi prsia upravi a ze budu krasne. Tiez mi urobi najmenej rezov a pripadá mi najloicejsi ukon z tých kt mi ponukali na konzult... Vsetci chceli modelovát, potom vkladat imp, ona mi vlozi imp, potom druhy prsnik vymodeluje k tomu mensiemu...Co je podla mna uzasne...

Kto máte 400 ml, kukám pics, tusim nikto...

chrustik2

Dakujem babenky...no ja som vcera bola usilovna ako vcielka lebo ma nic nebolelo tak vecer ma uz zacali trochu pobolievat,ale som sa z toho vybuvala..No mam tych 285ml a som max. spokojna,to si vacsie ani neviem predstavit,ze by mi tam napchali,bolo by to urcite nie pekne a k mojej vyske/vahe si to ani neviem predstavit... :o)

zuzka24

Livaa,
dakujem ti veeelmi pekne,uz aby som to mala za sebou!!!!ale verim,pevne dufam,ze to bude v poriadku,ze prave ja nebudem ta,ktora nedopadne dobre-moze sa stat aj to!!!ale akosi nemam zle pocity,nejako im doverujem,ale asi mi nic ine neostava,sama som sa rozhodla..:))zajtra sa ozvem,ze ako som dopadla...:)))tak sa tu majte baby pekne,drzte sa a trosku na mna mozete mysliet.ked bude mozne,poslem svoje fotky aj ja.pa

sjuzik

livaa
v auguste az mozem ist lebo som zas mimo SR a hovorila ze mi tam najprv bude pichat nejake inekcie..fakt neviem...

sweetlemon

Lialia
no to je super, tesim sa s tebou, som rada, ze dr. ta v pohode zobrala :) normalne rozmyslam,ci neist radsej k nej. dnes som volala s trskom, fakt nema nic volne v 8m, tak idem prvy septembrovy tyzden, boze, len sa mi to vzdaluje... :(