Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianocka

margaret
normálnu podprdu aspon mne tak povedal dr. po 4týždnoch.potom už akúkolvek no kostica nesmie tlačiť na inplantát musí ho pekne lemovať.Margaret ty si ako dlho po op.?

Lialia

margaret

ano, mám termín, sme dohodnuté ze prídem priamo ná opku... Samo keby daco ohl termínu mám volat...

Lialia

margaret

Dik. No dostaIa som papiere na vysetrenie pred op a mam ist ráno o 8,30 h na lacno na operáciu. Nikto mi nehovoril, ze mám ist este na konzult, sme dohodnute... Zavolam tam dnes na recepciu, iste budu vediet, ci treba este sedenie resp stací to povedat pred op... I tak to je skor detail, no pre mna podstatny...

margaret

dievcata, ako dlho ste nemohli nosit push upku?

pegy, ty si tiez uz tu korzetovu podprdu po 3 tyzdnoch nenosila?lebo ja cez den nosim len normalnu a v noci nic

dakujeeeeeem

margaret

LIALIA: skus tam zavolat, alebo chod na dalsiu konzultaciu, mas uz priblizny termin?ja som isla na 2 konzultacie pred, prva bola taka informativna a na druhej sme dobrusovali detaily

Lialia

margaret
Bud rádá.. Pevné svály su iste lepsie áko mlándráve.
Ked chcem zmenu vo vlozeni impl a chcem modelovat oba dvorce, mám tam zavolat resp poviem pred opkou? Nevies? Vrtá mi to v hIave, nechcem rez iba okolo 1 prsa, nech su rovnake..Dám si zmensit i dvorec...

margaret

lialia: mam eurosilikony, tie robi jezovitova standardne...podla mna to B sposobilo to, ze som vraj mala nenormalne pevne prsne svaly, mozno este trosku povolia, ale asi to bude u mna aj pomalsie klesat

hops

Športovkiňa som bola teraz som rada, že si môžem ísť do posilky zacvičiť, lebo po deťoch a 30-ke sa to nejako na mňa lepí....aké športy sa môžu vykonávať...sú nejaké obmedzenia?