Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

ZUZKA24 tak to som rada ze to mas za sebou :-) a bez velkych bolesti, myslela som na teba, pod oknami chodim kazdy den ked idem na obed :-) tiez robim na dominikanskom, takze to budem mat na skok. mam termin 4.9. teraz idem 11.7. na dovolenku a vratim sa az 12.8 takze potom budem mat co robit postihat vsetko aj firmu dat dokopy po mojej 4tyzdnovej absencii, aj mala v skolke bude mat volno a este stihat aj tie predoperacne vysetrenia.. Ja mam vysku 169cm a vazim 60kg a lekar mi vravel ze cca 300ml urcite, takze asi okruhle davam a cca 320ml stredny profil. neviem ci je to velmi velky rozdiel medzi strednym a vysokym lebo som z toho jelen., a na kazdom to vyzera inak . Som zvedava na tvoje foto pri tej velkosti a vysokom profile, Ake lieky na bolest ti dali ? inac v tom teple ti tu sexi podprdu nezavidim :-))) preto som aj cchela radsej po lete. reku ked som doteraz vydrzala s lentilkami. tak uz toto posledne leto ma nezabije :-))) uz sa na to tesim aj ja.. TAK SA DRZ..

LIVAA prosim ta, kde si to viem tie foto pozriet? uz som sa viac krat pytala ale neviem kde :-( mozes mi aj mailom napisat. potom tie foto posielaju tebe a ty pridavas ci ako ? daj mi prosim ta vediet. dakujem

tak sa drzte a pekny vikend ;-) ma byt slnecno a teplo :-)

anette666

Ahojte vsetci.Chcela by som od vas radu.Chcem si dat zvacsit prsia,ale ani neviem v akom centre,ci v ba,bb alebo ke.Poradte.dik

Carie

murjank: to som ja anonym. nie som spokojna lebo mi dal jeden implantat vacsi ako druhy a kazdy prsnik mam iny. Bola som v Medical centrum u dr. Siska. Som 3 mes. po. Uz som tu kedysi pisala pod inou prezyvkou, len teraz som sa musela zaregistrovat. Ak by mi vyberal imlpantat a daval tam druhy, co na to jazva, bude vacsia, skaredsia?
BABY PROSIM poradte niekoho dobreho v BA! Diki

deni38

Ahojte, kocky nebola som tu polroka.Chcem OP prsnikov.Rozmyslam v BB Novamed?Mate niektora skusenosti alebo info ku komu je naj?Dakujem

Livaa

zuzka24
ked si oblepena tak nemas sancu sa normalne osprchovat iba ak poumyvat ako to ide. Musis vyckat kym Ta odlepia :DDD

zuzka24

hops,
si priblizne taka ako ja-vyskovo presne,vahovo mas o cosi viac,cize tie 355 pre teba vobec nebudu vela,neboj:))drzim palce.

zuzka24

Livaa,
no uz sme sa trosku pozreli:)pacilo sa.dufam,ze budem spokojna.nezda sa mi to az tak vela 355ml,tak akurat.lieky beriem hlavne na noc,ale cez den je to lepsie.aj teraz mi to uz preslo,uz nemam take tlaky.
hops,
moze byt,ze to bude presne to iste ako mam ja.nevies znacku?nezda sa mi to az take velke.aka si vysoka?a kolko vazis?neboj,bude to ok.budes kocka:))fotky poslem ked to bude ako tak ok.kedy mas termin?