ZUZKA24 tak to som rada ze to mas za sebou :-) a bez velkych bolesti, myslela som na teba, pod oknami chodim kazdy den ked idem na obed :-) tiez robim na dominikanskom, takze to budem mat na skok. mam termin 4.9. teraz idem 11.7. na dovolenku a vratim sa az 12.8 takze potom budem mat co robit postihat vsetko aj firmu dat dokopy po mojej 4tyzdnovej absencii, aj mala v skolke bude mat volno a este stihat aj tie predoperacne vysetrenia.. Ja mam vysku 169cm a vazim 60kg a lekar mi vravel ze cca 300ml urcite, takze asi okruhle davam a cca 320ml stredny profil. neviem ci je to velmi velky rozdiel medzi strednym a vysokym lebo som z toho jelen., a na kazdom to vyzera inak . Som zvedava na tvoje foto pri tej velkosti a vysokom profile, Ake lieky na bolest ti dali ? inac v tom teple ti tu sexi podprdu nezavidim :-))) preto som aj cchela radsej po lete. reku ked som doteraz vydrzala s lentilkami. tak uz toto posledne leto ma nezabije :-))) uz sa na to tesim aj ja.. TAK SA DRZ..
LIVAA prosim ta, kde si to viem tie foto pozriet? uz som sa viac krat pytala ale neviem kde :-( mozes mi aj mailom napisat. potom tie foto posielaju tebe a ty pridavas ci ako ? daj mi prosim ta vediet. dakujem
tak sa drzte a pekny vikend ;-) ma byt slnecno a teplo :-)