Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

zuzka24
ja idem na OP v KE a budem mať 355 to je asi to čo máš ty priemer 12.1 a výška 4.4cm som zvedavá na tvoje foto, lebo mne sa to zdá veľa

Livaa

zuzka24
uzivaj si to ze Ta manzel obskakuje :-) sa cudujem ze nie nieje zvedavy na vysledok:D inak ja som ziadne tabletky nebrala,nechcela som.... tie tlaky casom prejdu najma po ranu,ale mne to trvalo 3,4 tyzdne ale tlaky ustupovali...u kazdej je to individualne.

zuzka24

inak asi ako dlho trvaju bolesti?dostala som na par dni lieky,no ak ich nebudem mat co by som mohla uzivat?dakujem.

zuzka24

Livaa,
hlavne rano a vecer mam najhorsie bolesti.dnes ma napr.bolia aj ruky.ale nie je to hrozne.zatial!tak sa osmelim a mozno si ju rozopnem aj ja,ale moj drahy mi nechce dovolit,on sa ma boji aj dotknut a vecne ma obskakuje.

Ema Ema

ahojte, chcem tiez silikony, bola som na konzultácii u Dr. Ježovitovej, žiaľ predtým som neprešla tieto fóra, tak som vlastne ani nevedela, na čo sa mám pýtať. Chcela by som vedieť, aký rozdiel je medzi Eurosilikonmi a inými značkami na našom trhu, čo robia v Estheticu, či má niekto s touto doktorkou skúsenosti. A čo Dr. Minarovjech? Dakujem

Livaa

zuzka24
ja som si ju nedala dole len som ju zpredu rozopla a obdivovala ze mam cecky :DDD inak som ju nedala dole,ale ked som potrebovala podprdu preprat tak som ju dala dole... bud rada ze to tak dobre znasas,najhorsie su tlaky ked vstavas z lahu do sedu a u mna bol aj chrbat problem bolel ma z toho ze spim len na chrbte a nemozem sa polohovat... co uz,nejako som to prezila :D

zuzka24

Livaa,
ale je pravda,ze ma to menej boli,ked ju mam rozopnutu-aj doktor sa cudoval.ked mi vyberal dreny tak som to zistila.