Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

zuzka24
no ja som nevedela vydrzat a rozopinala som si tu nadhernu podprdu a obzerala sa v zrkadle,nechapala som ze zrazu mam prsia :DDD na tu chvilku to nevadi a aj ked som musela preprat vobec to nevadilo,odobril mi to doktor. Tak sa drz....

margaret

zuzka: takisto blahozelam a tesim sa, ze ti je celkom ok, dufam, ze zaludok coskoro pominie, teda nie zaludok, len nevolnost :)

lialia: nie, mne nenavrhla modelaciu, povedala, ze prsia su sumerne a ze vraj v mojom pripade to bude lahka op, ze len supnut to tam a cakat az sa to usadi, tak cakam

A VSETKYM SA OSPRAVEDLNUJEM ZA ZOPAKOVANIE PRISPEVKU

margaret

lialia:prepac, to mi uslo, ze vy uz ste tak dohodnute, ze mas aj papier na predop. vys., tak super!

bianocka: v piatok budu 4 tyzdne od mojej op a dakujem

zuzka24

Lialia,
neboj,budu super!aj ked nechapem co mi teraz je,lebo mi zacina byt nejako zle-od zaludka...dufam,ze to prejde!fotky potom poslem,to je jasne:)kedy mas termin?

zuzka24

Lialia,
bola som v ke,impl.mam okruhle,vysoky profil a 355ml.nam sa pacili taketo:)a nie je to vobec prils velke,aspon zatial sa mi zda,ze je to ok k mojej postave.nie som prilis vysoka.164cm.

zuzka24

vera007,dreny mi dnes rano doktor vybral,takze o cosi menej starosti...ale naozaj to znasam akosi dobre!!ale som rada,ze uz som po!dakujem:)