Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lialia

Pekny den.
Kocky, kamoska ma nahovara na ubu, ze má dobru prácu, esteticke citenie, len ze niekde som citala, ze robi horsie sitie, neviem ci su to len drby. Máte niekto skúsenost s nim, aké máte jazvy? Resp ako sije jezovitová? Dik moc.

hops

vera007
ja mám sedavé zamestnanie...len PC a ja.
len si neviem predstaviť, že nebudem šoférovať 4 týždne..no ešte, že je taxi služba

Pegy

Anonym 1075,Ema Ema Dr,ježovitovu možem len doporučiť aj z vlastnej skusenosti a viem že opravovala aj niektoré nedokonalé operacie inych lekarov ,ja mam eurosilikony a su makke a posobia prirodzene.

Pegy

Margaret ja pus-upky teraz nenosím a ani neviem,či su vobec v takej obrej velkosti,lebo mam problem zohnat obyčajnu podprdu v Déčku

vera007

hops..niekto tu pisal,ze isiel po dvoch tyždnoch do prace..zaleži aku mas pracu..
No do tych 4 tyždnoch, by sa nemali namahat prsne svaly.

zuzka24

hops,
ja mam tiez polytech..35éml,vysoky profil..zatial som sa videla iba na chvilocku a trosku,ale co sa mi paci je,ze som 4.den po OP a bolesti super ustupuju,aj ked vravim,citim v jednom prsniku take jemne vibrovanie.ale je to vzdy individualne,niekedy ma jeden boli viac ako druhy alebo naopak,ale lieky uz neberiem.no ja mam v podstate dovolenky tolko pre kolko sa rozhodnem ja,cize v tom ti poradit neviem.podla toho aku pracu vykonavas,no myslim,ze take 4tyzdne potrebujes urcite.neviem,musi ti poradit niekto skusenejsi.budem na teba mysliet,urcite to dopadne dobre!!:)pekny den.

hops

zuzka24
165/56 t:19.8.značka to bude asi Polytech.
Baby ako to riešite, že ste doma?...dovolenka +PN...., lebo ja som na tom s dovolenkou blbo..

zuzka24

klaaudia ke,
lieky priamo tam davaju do zily.a dostala som domov novalgin a panadol a este nieco na noc na spanie,ale velmi ich neberiem.no a este antibiotika.

zuzka24

klaudia ke,
tak si poriadne oddychni,a potom sa uz len tes.ja som zatial spokojna/jasne treti den ich mam...ale v lavom prsniku obcas pocitujem take akobz brnenie..nie je to velmi neprijemne,no myslim,ze by som sa zaobisla aj bez toho.inak bolesti su zo dna na den slabsie,co je super.budem na teba mysliet,nech to dopadne podla tvojich predstav.