Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzka24

neznama,
ahoj,no viem,ze v Ba bola cena aj 100tisic.ja som tu platila 60tis....vela sa o tom poinformuj,pretoze financny rpzdiel nie je maly..a lekari hlavne zarabaju(nevravim,ze vsetci,ale vacsina)

neznama

zuzka24
no ja som z nr, tak niekde tam v okoli....mozno ba...este som o tom nerozmyslala az tak dopodrobna, bo neviem ake su tie ceny a tak...

ladybug001

hops, ja som sa pýtala dr na šoférovanie a povedal, že je to na mne. skúsila som to po 10 dňoch, ale bolelo to. sama uvidíš kedy ti to pôjde. myslím, že po 3 týždňoch som už normálne šoférovala. u každého je to individuálne.
ak máš sedavé zamestnanie, tak podľa mňa môžeš ísť do roboty kľudne po 10 dňoch. ja som bola u svokrovcov na 11.deň od op a nikto si nič nevšimol a to som tam bola 3 dni v kuse. oni o ničom nevedia a čakala som,že sa budú vypytovať, ale fakt si nič nevšimli

hops

margaret
Dr nehovoril o šoférovaní nič (vlastne som sa nepýtala), ale vera 007 písala , že 4 t nemáš namáhať prsné svaly.

zuzka24

anette666,
mozno ti kazdy odporuci to,kde bol on,ako napr.ja.bola som v ke a som spokojna-som sice kratko po operacii,ale personal je tam super a cena je tiez vynikajuca-aspon z mojho pohladu.

zuzka24

neznama,
zalezi aj na tom,kam sa chystas ist,k akemu lekarovi,do akeho mesta.ak napises viac,urcite sa da poradit.

neznama

ahojte...ja by som tiez chcela silikony...mozte mi napisat v akom rozpati sa pohybuje ich cena? viem ze zalezi asi aj na materialy ale tak vseobecne...vdaka