Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Doll19

LIALIA--lebo som pocula na trsku same dobre veci tak sa pytam no vidim ze ne kazdy ma ten isty nazor =)a jake bezproblemove pripady robi?co mas tym na mysli ?=)ja som snim pisala mam sa mu ozvat koncom jula na dohodnutie konzultacie tak uvidim no aky bude potom..ale ked sa mi nebude pacit jeho pristup neviem kam sa odoberem ku komu....

zuzka24

ladybug001,
to si ma potesila!ze aspon to.viem,ze na stehy si musim este pockat,este som len tyzden po opke.ale nebolia uz velmi,iba trosicku.fakt,super.ludia ma strasili,ze to bude velmi boliet.

ladybug001

zuzka24, istotne ti to už odlepia, ale stehy ti ešte nevytiahnu (podľa toho koľko si po op), mne stehy vyberali 2 a pol týždňa po op. mne keď to odlepili tak ma to potom trochu bolelo, ale nie je to nič strašné. len taký tlak, nebudú už tak zafixované.

Lialia

Doll19

Mne sa moc pristup Dr trsku nepacil, odporucim ti ist na konzultacku i inde. Pride mi, ze robi len bezproblemove pripady, do tazsich sa nepusta a to dokaze kazdy :-/ Skus Gubu, Jezovitovu, Fabryho, Minaroviecha a uvidis.. Pripadne kuk dozadu ohlasy na lekarov...

zuzka24

baby,zajtra idem na prvu kontrolu po opke.neviete,ci mi to uz poodliepaju?inak sa citim fajn,dufam,ze aj kontrola dopadne fajn.

Carie

Predtym som mala nulky, teraz mam vdaka dr. Siskovi kazdy prs iny, nielen velkostou ale aj tvarom. Som z toho totalne nestastna a komplexy mam este vacsie ako som mala. Jak ma moze chirurg s 30-rocnou praxou tak zohyzdit? Ja som mu verila! Z toho vysledku som mala take depresie, ze som nemohla spavat. A mam naplanovane ist o mesiac do zahranicia, uz som tam chcela ist s novymi prsiami a teraz ako co? Ja ho nenavidim toho Sisku. Preco mi toto preboha urobil. Vsak som mu nikdy neublizila! Jeho veta tesne po operacii: "Ja som spokojny a ked som ja, vy budete dvojnasobne" mi znie ako vysmech!