Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murjank

margaret
mala som to aj ja doteraz to ze lavy bolel viac,bol vyssie ale uz su rovnake..zacinam len piaty tyzden..ale az teraz sami to upravilo..a stele ten lavy trosicku viac boli..a nosis aj ten opasok stale?a take stvrdnute okolo jaziev mam tiez ale vraj to este povoli..

margaret

ahojte dievcata, mohli by ste mi poradit prosim, som skoro 5 tyzdnov po op a lavy prsnik sa od zaciatku sprava inak, viac pobolieval, nie nejako vyrazne, ale v porovnani s pravym viac, horsie mi klesa implantat a teraz som si objavila nad jazvou, take hrcky tvrde, neviete co to moze byt? nemali ste to niektora?
dakujem

biasa

ahojte baby....dnes som bola na konzultacii u doktora trsku. predtym som bola u jezovitovej, razsa a u dr.fabryho. fabry a trska su naj podla mojho nazoru,no ja som si vybrala trsku.bol velmi mily a jeho konzultacia mi dala najviac.chcem sa vas opytat, keby ste boli take dobre a poradili mi. mam 175cm vaha 55kg.budu lepsie anatomicke 320 alebo 360? prosim poradte mi.kludne mi poslite aj fotky na mail.dakujem prajem vela stastia!

sweetlemon

no tak som sa dnes rozhodla, ze skocim este k dr.jezovitovej na konzultacku pred tym, ako pojdem k trskovi pod noz. neviem, nejak zacinam vahat nad nic, podla toho, co citam, aj ked jeho pristup ku mne bol velmi dobry. no termin mam zatial u neho na 4.9. alebo 5.9., uz sa neviem dockat. najprv to malo byt v auguste a posunul to kvoli dovolenkam. no radsej by som sla skor. uvidim, co mi povie jezovitova...

Pegy

Lialia teraz ich mam menej viditelné lebo som opálena aj ked som po op.už 10 mesiacov,ale asi to chce viac času na to aby sa stratili. vadiť mi to nevadí,lebo mam prsia padnutejsie,takže su schované a možem sa opalovať aj hore bez.

Lialia

Pegy dik, uz som videla, pekne. Mas ich este viditelne, ci su to nove fotky?

Po kolkych mesiacov sa vam zahojili jazvicky, ze prestavaju byt ruzove a blednu, stracaju sa.. Co to mam ratat na roky?

Lialia

Doll19

Odporucam ti kazdopadne ist ku viacerym, kazdy lekar ma svoj prostup, pohlad na vec atd. Urob si obraz. ja som tiez planovala ist len ku 1 a bola som u 3, az vtedy som pochopila vela veci, plus komunikaciou s babami co uz maju po.. Teraz viem kt postup je pre mna naj.
Trska je z mojho pohladu nadejny lekar, je sympaticky, ale myslim, ze pripady,kt si vyzaduju tazsi zakrok a vyzaduju skusenost ho vyvadzaju este z miery. Precitaj si aj dalsie fora. Su tu kocky kt urobil moc peknu pracu, no mna lahko vyviedol z miery, pritom dalsi lekari to vedia uplne v poho urobit podla mojich poziadaviek, bez toho, aby mi davali na javo, ze nezarucia vysledok.. Tot vsio :-)