Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

biasa

ladyburg:mam termin v septembri prvy tyzden ...vies ked moja predstava su trojky-tri a polky....myslim ze s 320by som mala tak trojky najviac...ty si co myslis..dakujem fotka by potesila:-)si zlata

maja222

Ladybug001, prosím Ťa, mohla by si aj mne poslať Tvoje fotky. Ja mám ísť v septembri a tiež sa neviem rozhodnúť aké veľké silikóny si mám dať.Podľa doktora plus - mínus 280 ml. Budem Ti veľmi vďačná.

ladybug001

biasa, teraz mám podprdu niekedy B a niekedy C. mne sa zdajú niekedy aj veľké :) hlavne teraz v lete nenosím podprsenku skoro vôbec. fotku by som ti aj poslala, len som hrozne lenivá sa odfotiť... kedy máš termín? skúsim sa cez víkend odfotiť a poslať ti to.

margaret

murjank, dakujem moc za odpoved, ja som dnes hned nabehla k dr. pre istotu a povedal, ze to je ok, ze to citit implantat

opasok som nenosila vobec a podprdu len 3 tyzdne, jezovitova kaze takto

este raz dakujem :)

biasa

ladybug001:dakujem ze si odpisala...no mne odporucil doktor 32O..tie tvoje su asi kolko na kosik?nemas nejaku fotku, kt by si mi mohla poslat?ak nie v poho:-)
ja len nechcem aby som to lutovala ked si dam mensie a budu male...ale zas nechcem amt komplikacie, ze mi bude trcat okraj a tak...