Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

No, ja som mu povedala, že chcem mať min. o číslo väčšie a hlavne nech je to prirodzené.Mne nameral pod prsiami 7Ocm a cez prsia 80cm. Bieda, čo?:-)
A cena okolo 70.OOO,-Sk.

biasa

no trska robi s implantatmi znacky polytech...potom aj s macghanmi ale tie su drahsie asi o 15tisic...neviem aku ti povedal cenu ale ja zial 100litrov nemam...na mcghany...myslim ze je to super doktor bude ma operovat v snope v ba..len sa rozhodujem medzi tymi velkostami...nechcem byt sklamana..napr nakonzultacii u fabryho som mala tiez dobry pocit...a ten mi pripustil350..

biasa

praveze nemam nejaky siroky chrbat pod prsiami mam 75...dr mi odporuca 320...skoda ze pri tych polytechoch sa ned dat daka medzivelkost

maja222

Biasa, 360 ml si myslím, že už je dosť, ale neviem akú máš postavu. Možno máš trošku širší chrbát. A to Ti navrhol Dr?

biasa

ja som tiez u trsku...ked on je znamy tym ze robi radsej mensie, ako jezovitova je znama tym ze robi velke...
zas je podla mna zodpovedny, lebo mysli na buducnost svojich pacientok, po vybrati ti musia dat vacsi implos...len ked ja neviem co ja mam robit chcela som tri a polky a s 320budem mat max tak tri...ty by si co chcela aku mas prestavu na kosiky?

maja222

Veď práve, toho sa bojím aj ja. Ja chcem anatomické pod sval. Na opku som objednaná začiatkom septembra u Dr. Tršku do Prievidze, a ten mi povedal, že mi budú stačiť kolo 280 ml.