Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug001

biasa, veľkosť implantátu záleží od mnohých vecí. pravda je, že tých 40ml je skoro nič, takže si radšej daj 360ml. ja som napr.dosť chudá, tuk snáď žiadny a mám tenkú kožu. prsia som nemala žiadne a dr.do väčších ani nechcel ísť,vyzeralo by to hróóózne. ja som sa vo všetkom spoliehala na neho, fakt. ukazoval mi aj fotky báb po op, kt.robil on a mali približne moju postavu, tak som vedela ako to bude vyzerať a som spokojná, nechcela by som ani menšie ani väčšie. skús sa ešte porozprávať so svojím dr.

margaret

biasa, asi 80 cm

ja by som dnes isla do vacsich, tazko radit, ale dala by som si vacsie asi byt ty

a sebe dnes by som supla 500 ml :)

Livaa

biasa
ja mam 290ml okruhle,meriam okolo 165 a vazim okolo 54kg, a prijala by som aj vacsie. Ale aj tak som spokojna,ja som sa bala dat si vacsie hoc dr. mi to navrhoval a mohla som dat na neho. Anatomicke impl. je mensi od okruhleho aj ked maju stejnu ml. Ty musis vediet ake chces mat vysledne prsia a podla toho sa rozhodnut. Ked sa mas rozhodnut medzi 320 a 360 anatomicke tak tie vacsie,tam uz nie je moc velky rozdiel. No rozhodnutie je na tebe,drzim palce...

zuzka24

ahojte baby.
ja uz som kratku chvilu po op.mam 350ml implantaty a kym som sa rozhodovala pre velkost,zdali sa mi dost velke.oni sice nie su male,ale dnes by som si dala asi trosku vacsie.niekomu stacia 300ml.no poviem vam tak,ze podla mna tych 50ml nie je nejaky velky rozdiel,cize ak zena tuzi po prsiach..radsej si zvolte tu druhu moznost,trosku vacsi implantat.je to inak super pocit,len ta doba liecenia....ale to vsetko prejde.inak nejake presne odporucenia od inych su dobre?ja by som sa spoliehala hlavne na svoje predstavy,nasvoje poziadavky.nic v zlom,ale nikto tak nepozna tvoju postavu ako ty sama.ja by som odporucila 350ml...to je tak akurat,ked chces byt sexi a nechces aby to bolo prilis okate.inak ja mam polytechy,ale okruhle impl.cenu som mala vybornu,ale vy tu spominate dr.trsku..ja som bola niekde inde,ale aj ja som max.spokojna.tak vam drzim palce,nech sa vam to podari a nech ste stastne.

margaret

dievcata, tie implose a ich vplyv na velkost kosika zavisi aj od hrudnika a svalov, mne 400 ml urobili len B kosik, dr. mi dnes hovorila, ze keby to vedela, odporuca vacsie, ale ake je svalstvo zisti, az ked zacne operovat

maja222

Lebo sa mi zdajú byť prirodzenejšie.A či sa bojím? Zatiaľ nie,ale v naša rodina ná tent rok takú smolu, že za tento polrok sme mali 6 nešťastí a z toho 2 smrteľné a všetko sa to stalo v piatok. Ja nie som poverčivá, ale už aj na mňa je toho veľa, operovať by ma mali tiež v piatok.