Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

renata27

blasa,

ja mam 350g, neviem presne kolko to je ml, tj. asi tak narovnako asi. netusim, a je mi to jedno. k mojej postave su akurat, ziadne mega. Mam cca 168cm, 54kg a urcite mam vacsie dvojky.

zuzka24

biasa,
vies,20tisic rozdiel...no aj ja som si mohla dat ine implantaty-ina znacka-lenze tym,ze to robi iny vyrobca,boli uz drahsie,inak v nich nebol rozdiel,mozno nejake milimetre.ak ma niekto penazi nazvys,nevadi mu ani 20tis.no myslim,ze v dnesnej dobe je to dost,este ak si pomslis,ze za menej penazi mozes mat take iste prsia..viem,niekto si mysli,ze cim drahsie,tym kvalitnejsie,no nie je to vzdy tak...ja nikoho presviedcat nechcem,ale ja by som do toho centra isla kludne aj viac krat..bez velkeho strachu..neviem,ci je pravda,ze anatomicke su mensie,akurat maju iny tvar,tam sa moze menit velkost tym,ze maju tvar kvapky a okruhle su okruhle.ale ja v tom nevidim nejaky velky rozdiel.

zuzka24

ahojte dievcata,tak operovali ma v kosiciach.inak sa uz o tom centre dost vela pisalo...chirmed..lekari aj vsetci su uplne super.mam okruhle implantaty,anatomicke su tak o 10tisic drahsie..ale ja som chcela okruhle.myslim si ,ze v tom nie je ziaden rozdiel,ci to robi lekar v ba,ci nekde inde,akurat v tom,ze niekto velmi lubi peniaze...

biasa

zuzka:a mas gulate ci anatomicke? vraj anatomicke vyzeraju a su mensie...
kde si si t dala robit? nechapem ze 60000...to mas super
ja som chcela ist od zaciatku k minarovjechovovi ci jak sa pise, ale tolko penazi momentalne nemam aj ked je to "iba"20000 rozdiel...

zuzka24

biasa,
no presnejsie su 355ml...mas pravdu,350ml sa nerobia:)ale to nepokladam za nejaky velky rozdiel..je to uplne minimum.az pojdem nabuduce,dam si urcite vacsie...naozaj,radsej vacsie..vies ze ani netusim aky mam kosik?este stale nosim tu spec.podprsenku..inak moja opka stala necelych 60tisic...pre zaujimavost..

renata27

ahojte baby,

vsetky ktore si planujete dat implant. tak chodte do toho! Ten pocit po tom je fakt super. Som 2 mesiace po op, a uz ani neviem ze som mala nejaku op. Vcera som bola na kontrole a Dr. jezovita bola sama spokojna. mozem povedat,ze vazne odviedla super pracu, jazvy ani vidiet nie su. Prsia velkostou akurat, nie ako pisu, ze dava velke. Samozrejme,ze da na yvber mensie/vacsie, a je na kazdej z nas, ktora si ake da. Tak drzim palce, aby ste sa rozhodli spravne. A myslite na ten pocit s prsiami, potom ta bolest po op je nic. Uz ani neviem ako som zila bez prs.

tamtam

Ahojte, chcela bz som sa spytat ci niektora z vas nema skusenost s mastopexiou a vlozenim implantatou sucasne.Doktor mi to navrhol pretoze vraj su prsia prilis uvolnene. Rez sa ma viest okolo prsneho dvorca.Vkladali niekomu implantaty aj tadial.Pls help me. Bojim, bojim.