Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Carie

baby, stalo sa vam niektorej, ze po OP mate jednu bradavku vacsiu jak druhu? lebo ja mam a predtym som nemala! je to dost do oci bijuce. ale ten siska ma dokatoval riadne, tak preco ne aj bradavku, ze! dal mi jeden implantat vacsi jak druhy, teraz mam jedno prso vacsie, druhe mensie, kazde ma iny tvar, jedno je okruhle, druhe spicate, no kym som pred tym nemala moc sebavedomie, teraz mam depresie! idem zajtra alebo pozajtra dr. Jezovitovej na konzultaciu, chcem to opravit, tak vam dam vediet, co mi povedala.

murjank

maja 222
no mala som ale malicke..jednotky..a teraz mam take asi plne dvojky z toho..a myslim si ze ked chces prirodzenetak 280 ti stacia..max 300...to musis fakt ty vediet ake chces//a ku komu pojdes..k akemu dr?

maja222

Murjank a aké si ich mala predtým? Myslím tým, či si mala už nejaký základ alebo si bola totálne plochá. Ja si to vôbec neviem predstaviť. Poprosila som už niektoré dievčatá o fotky, ale ešte mi ich neposlali. Môžeš mi poslať Tvoje foto? Ja by som tiež chcela prirodzenejšie, ale keď sa vyzlečiem pred mojou polovičkou, tak nech to vyzerá pekne.

murjank

maja 222
to zalezi od teba ake chces
ja mam len 260 a myslim ze mi to staci..hlavnekvoli tomu ze sportujem tak mi aspon az tak nebudu prekazat..to je na tvojom zvazeni ci chces aby okolie vnimalo ze mas neprirodzene alebo chces mat prsia a aby to okoliu nebilo tak do oci..ja som spokojna..vobec nevidiet ze mam silikony..

maja222

Renata27, prosím Ťa, pošli mi Tvoje foto. Ja mám tiež 168 cm výšku a váhu približne ako Ty a mne doktor chce dať iba 280 ml. V porovnaní s Tvojimi 350 g je to rozdiel. Bojím sa, aby som ich nemala primalé.

biasa

teraz mas vacsie dvojky ci predtym si mala? fuuuha si neni moc vysoka.. neni su na teba velke? vies ked aj som hore dost chuda, boky mam sirsie.. nebude to na mne vyzerat smiesne tych 360? ked ja sa bojim ze vyvalim tolko penazi a potom mi to spravi len nejake male cecane:(