Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

vala: vyslo ma to aj s vyoperovanim takeho utvaru na nohe 75 000, ale mala som zlavu, inak prsia stoja 79000 bez zlavy myslim...jezovitova robi najma gulate, tvrdi, ze si ich lepsie prisposobi sval plus ine pozitiva vraj maju, robi tiez najcastejsie eurosilikony, ja som jej do toho ani velmi nekafrala, uplne som sa na nu spolahla a 400 ml mi navrhla kvoli sirke hrudnika cca 80 cm a sirke prsnika samotneho, hoci naposledy povedala, ze keby vedela, ze moje prsne svalstvo je take pevne, tak mi supne este vacsi implos :)

Vala24

margaret
a kolko ta vysla celkova OP?je sa treba objednat nejako vopred, alebo mam cas, chcela by som ist na OP zaciatkom septembra?!
a aky typ mas-okruhle ci anatomicke, co si myslis je lepsie a podla coho ti navrhla velkost? diky :)

margaret

vala: som velmi spokojna, ak by som sa rozhodovala este nad nejakou inou operaciou, isla by som opat len k nej, ked sa mi minule zdalo, ze mam cosi pod prsom, tak som k nej aj neplanovane nabehla a hned ma ukludnila, nemala som ani bolesti po op velke, jedine minus u mna je, ze zo 400 ml mi vysli len Bckove kosiky, ale za to asi moze moj sval

Vala24

renata27
ahoj, tusim si spominala, ze si bola u jezovitovej operovana, ak ano, kolko ta to vyslo a ako si spokojna? diky moc, ja by som chcela ist totiz k nej...

murjank

maja 222
no u anatomoch je to vraj ine..ja mam okruhle pod sval..a vobec nie su aleokruhle teraz..prijala by som aj viac..pekne mi spadli a vyzeraju prirodzene..az prilis..co som necakala ze az tak budu..a mam teda 260 pri vyske 165 a vahe 5okg..

maja222

Murjank,
ja som bola na konzultácii u Tršku a opku mám zatiaľ naplánovanú na začiatok septembra v Prievidzi. Čo viem určite je, že chcem anatomické a pod sval. Koncom júla mám potvrdiť termín.

Carie

ladybug: diki a si teda spokojna s nim hej. ja sa objednam na konzultaciu aj k nemu. kym pred OP som urobila chybu, ze som sa nechala operovat u prveho u koho som bola, teraz chcem aspon 3-4 dr. obehat a uvidim, co povedia.