Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

anonym..Prosim ta nevzdavaj to a chod k viacerym doktorom..a bola si za tym doktorom co ta operoval,ze si z vysledkom nespokojna?

Carie

Dakujem Zuzka, to je od teba mile, cloveka hned aspon trocha potesi na dusi ze s nim niekto spolusuciti. Dnes, ak stihnem pojdem na konzultaciu k dr. Jezovitovej. Beriem si so sebou aj papiere a karticky co mi dali po operacii a kde su vsetky udaje a potom aj fotky pred OP. Dr. Trska to chcel totiz vidiet aby mohol lepsie posudit, ale nemala som to so sebou, nenapadlo ma. Ja neviem ani ci mam implantaty pod svalom alebo kde. Mi to nepovedal. Mozno nakoniec nebude mat efekt ani ten pas nosit, myslim, ze ak to mam pod svalom, ze sa to neposunie. V tom pripade ma o cca. rok caka dalsia operacia za 40 tis. aby mi to posunuli. A mozno u dr. Jezovitovej to bude za menej, mi pride hodne prehnana cena jeden implantat posunut nizsie za tolko penazi. Siskovi uz pod noz nikdy nelahnem ale chcem ist za nim, ked budem mat po tychto vysetreniach od inych lekarov a pytat od neho peniaze. Ale on je tak arogantny clovek, ze viem uz teraz, ze mi odmietne dat co len 5 halierov a bude tvrdit, ze je to pekne a hotovo. Toto mi povedal aj po OP, ze on je s tym velmi spokojny.... Takze mozno dnes idem k dr. Jezovitovej, ak nestihnem, tak najneskor piatok a dam vam vediet.

zuzka24

anonym,
to je fakt hrozne co si napisala!je mi to luto!to co je za doktora?!ved to ani nemoze byt pravda!dufam,ze sa to bude dat predsa napravit,bola by to velka skoda.draz sa!

Carie

vdaka magraret. este som zabudla, siska mi vtedy tvrdil, ze mi nemoze dat anatomicke, hoci som ich velmi chcela. ze u mna sa nedaju. pytala som sa trsku, ze to je blbost, nielenze sa daju, ale on odporuca iba tieto. siska ma oklamal. uplne podlo sprosto ma oklamal a dokatoval mi telo. keby sa dal vratit cas... ked som odchadzala od trsku, mala som pocit - chut vyhodit svoje chirurgmi znicene telo a kupit si nove. keby sa to tak dalo. zmierujem sa s tym, ze nikdy nebudem vyzerat dobre, ako som vzdy zufalo tuzila. ze nikdy nebudem patrit k tym sexi babam za ktorymi sa chalani otacaju.

margaret

anonym: ozaj a fotogaleria, spravuje ju livaa, musis poslat tusim fotky pred aj po, aby si dostala pristup, ale livaa ti to isto upresni

margaret

vala: zlava - bo majitelka je moja kamaratka :), ale nevybrala som si tu kliniku preto

v stredu som bola na konzultacii a o 9 dni ma operovali, myslim, ze nemaju dlhe cakacie doby, aj sa prisposobuju menstruacnemu cyklu

anonym: skus aj inych chirurgov, napr. kostala, jezovitovu, myslim, ze trska sa do narocnych veci nerad pusta

Carie

No, bola som u dr. Trsku na konzultacii. Z toho co povedal, som zhrozena. Siska mi dokatoval telo a bohuzial uz sa to neda spravit tak, aby to bolo dobre. Uz nikdy! Moj problem vraj ani nie je tak vo velkosti, ako v tom, ze mi spravil rezy zrejme jak mu skalpel nahodne padol. Proste jeden rez hore, druhy dole. Aj implantaty mi dal jeden vyssie a druhy nizsie. Ja som si to doteraz nevsimla, lebo v zrkadle som sa pozerala z blizkosti a z hora. On ma odfotil asi z troch metrov a ukazal mi fotky a fakt. Jedno prso mam hore, druhe dole. Mohol by to operovat, ale tak najlepsie o rok, ked toto uz bude zahojene a potom jazva sa mi zvacsi a posunie hore na prso. Mozem tiez skusit kupit si nejaky specialny stahovaci pas na prso ktory budem nosit a ktory by mi to mozno posunul, ale nie je to zarucene a ak by to aj posunul, posunie sa aj jazva cize zase ju budem mat cez prso. Ja som mala vzdy taku smolu. Tolko bab si dava robit plastiku a vsetkym to vyjde, len mna zas musi dokatovat tak, ze sa to neda ani opravit! Ani zit sa mi nechce.

Carie

Napise mi niekto kde si pozrem fotky druhych, alebo je to prisne tajne? Furt tu citam: ta ma nove fotky, ta ma nove fotky, ale ked sa pytam kde ich mozem vidiet,kazdy mlci ako hrob. Ja vam kludne mozem poslat vlastne, ked sa nafotim, ale to skor na odstrasenie.

Vala24

margaret
a vdaka comu si dostala zlavu?
a treba sa teda nejako moc dopredu objednat u nej? fuuu...planovala som dat do toho tych 60tisic, no, musim teraz popremyslat :))