Dakujem Zuzka, to je od teba mile, cloveka hned aspon trocha potesi na dusi ze s nim niekto spolusuciti. Dnes, ak stihnem pojdem na konzultaciu k dr. Jezovitovej. Beriem si so sebou aj papiere a karticky co mi dali po operacii a kde su vsetky udaje a potom aj fotky pred OP. Dr. Trska to chcel totiz vidiet aby mohol lepsie posudit, ale nemala som to so sebou, nenapadlo ma. Ja neviem ani ci mam implantaty pod svalom alebo kde. Mi to nepovedal. Mozno nakoniec nebude mat efekt ani ten pas nosit, myslim, ze ak to mam pod svalom, ze sa to neposunie. V tom pripade ma o cca. rok caka dalsia operacia za 40 tis. aby mi to posunuli. A mozno u dr. Jezovitovej to bude za menej, mi pride hodne prehnana cena jeden implantat posunut nizsie za tolko penazi. Siskovi uz pod noz nikdy nelahnem ale chcem ist za nim, ked budem mat po tychto vysetreniach od inych lekarov a pytat od neho peniaze. Ale on je tak arogantny clovek, ze viem uz teraz, ze mi odmietne dat co len 5 halierov a bude tvrdit, ze je to pekne a hotovo. Toto mi povedal aj po OP, ze on je s tym velmi spokojny.... Takze mozno dnes idem k dr. Jezovitovej, ak nestihnem, tak najneskor piatok a dam vam vediet.