Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

v sobotu odchadzam na dovcu,nebudem tu 2 tyzdne,takze kebyze ste mi posielali fotecky alebo dotazy,tak to vybavim az ked pridem. Inak pekne leto Vam prajem :-)

Livaa

Vala24
myslim si ze kazdy dr. ma aj nespokojne pacientky,je to vec pohladu,tazko je to hodnotit. Kazda z nas mame na vec iny pohlad,naroky... Myslim ze dolezite je aby dr na teba zaposobil nielen ako dr.,ale aj ako clovek. Aby si mala v nom doveru. No a dalej ako nase telo prijme implantat ako sa s tym zakrokom vysporiada a to uz sa neda dopredu odhadnut. Tiez je dolezite vediet ze prsia nikdy nebudu na 100% rovnake, to sa neda. Ja som vedela co ocakavam od operacie. Detaily vobec neriesim,mam konecne prsia.

Vala24

ahojte baby:
ja v poslednu dobu to tu vsetko sledujem, kto co popise ake zazitky, ale akosi mi je z toho nanic... najprv som sa na tu opku fest tesila, ale ked kazdy tu tvrdi ine... ja chapem, ze kazdy organizmus je iny a silikon inac prijme, ale ten strach, ze ako to dopadne...
dnes som voĺala jednej babe, ktoru operoval Dr.Siska a velmi si ho chvalila, ze mala nulky, dal jej dvojky a ma to super, ze je nad mieru s nim spokojna, ini tu zase nanho nadavaju, ved to clovek uz ani nevie komu ma verit a comu.. je mi jasne, ze ziaden doktor nemoze vopred zarucit ako to dopadne a co potom ak to dopadne nahodou zle, ved to ani prachy na opravu nebudem mat... prsia nie su predsa tak dolezite, ale to nepochopi ten kto ich nema... viem, ze urcite si ich spravit chcem dat, ale ci to bude stat za ten pocit... neviete nahodou niekto o fakt dobrom doktorovi? poradte mi prosim:((

Lialia

Anonym drz sa. Co sa tyka jaziev, neboj sa, jeden rez ti telo nezhovadi, neznamena to, ze sa za tevou nikto neotoci. Ja mam kamosku operovanu na rakovinu a ma cele brusko rozrezane a je stastna s tym aka je, najma ze zije, okrem toho si zdrava i napriek chybnemu rezu, uvedom si, mas tak vela...Co by iny za to dali... Uvidis, niekto ti to opravi a budes sa usmievat.. Jezovitova opravuje vela chybnych zasahov, daj vediet :-)

nikis

Baby ahojte. Dlho som sem nepisala. Mam vsak jeden problem. Som tak 3 mesiace po op. Davala som si 325 pod sval okruhle. Jeden prsnik mi pekne sadol, na dotyk jak prirodzeny, bez bolesti proste uplne super. Ten druhy je vsak uplny opak. Pri zmacknuti tvrdy a bolestivy. Okrem toho, implantat sa ako keby "vlni". Myslite ze je to este normalne 3 mesiace po op. a je skoro na nejake obavy? Neviete co to moze byt?

nikis

Baby ahojte. Dlho som sem nepisala. Mam vsak jeden problem. Som tak 3 mesiace po op. Davala som si 325 pod sval okruhle. Jeden prsnik mi pekne sadol, na dotyk jak prirodzeny, bez bolesti proste uplne super. Ten druhy je vsak uplny opak. Pri zmacknuti tvrdy a bolestivy. Okrem toho, implantat sa ako keby "vlni". Myslite ze je to este normalne 3 mesiace po op. a je skoro na nejake obavy? Neviete co to moze byt?

vera007

Babenky..neviete ako je to po opke zo solarkom a opalovanim? Moze sa ist do solarka..v piatok bude 4tyzne co som po op.