Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
zalezi od toho, ako ste sa dohodli. ja ked som prisla na opku do chirmedu, dala som vsetky papiere cize od internistu aj anest. a s nikym som sa ani nebavila, rovno som sla na operacku. teraz ked som bola inde na prsiach, tak som sa bavila s anesteziologom pred opkou, ale to som sa tak dohodla na konzultacke, ze anesteziologovi bude stacit ak ma uvidi pred operaciou. je to podla mna individualne. treba zavolat pre istotu a uistit sa

leus

Test HIV??To chirmed ale nepozaduje.A naco ja mam ist na anesteziolog.vysetrenie ,ked ma bude vysetrovat aj tak anesteziolog z chirmedu...

jajka555

bianca, ani ja uz pomaly neviem po operacii, o chvilku to bude mesiac a uz je to uplne super. pravy prsnik uz je nadherny, este ten lavy je taky doranany kvoli tej hrcke, ale dufam, ze sa to upravi a budem spokojna. poslem potom dalsie foto barborke, dnes som nieco nafotila :)))

jajka555

manula
v pohode mozes ist aj v pooperacnej na zumbu, mne lekar vravel, ze ked chcem cvicit tak kludne v tej pooperacnej :))

jajka555

daisynka
ja som bola v chirmede na opke nosa a robila som si sama cez moju lekarku predoperacne a aj anesteziologicke. na internom som mala vysledky este v ten den a isla som do novej nemocnice na anesteziologicke a hned som to tam vybavila. netrebalo sa mi objednavat a behom pol hodky som sla domov

manula

baby,myslite, ze by som mohla ist zajtra na zumbu aj v tejto pooperacnej podprde, kedze este som si nestihla kupit sportovu??

olca00

daisinka a ak nahodou chces mat predoperacne o par dni skor tak musis ist na sukromnu kliniku ale ked ti dr povedala, ze to budes mat o den hotove tak asi hej...pocula som vsak, ze test HIV, ktory je sucastou predoperacnych testov, trva par dni...a potom este potrebujes dalsiu konzultaciu s internistom uz s hotovymi vysledkami...ja som si radsej zaplatila 70 eur za predoperacne na sukromnej klinike a nemusela som nikde cakat a mala som istotu, ze to budem mat...

leus

daisynka
naco mas riesit anesteziologa, to je vec kliniky nie tvoja, ty mas mat len predoperacne vysetrenie spravene

davidoff

janica25

ja som bola na konzultačke v júni a dali mi termín až na marec 2012. S hodou okolností ale moja známa, ktorá mala termín v októbri ochorela a hneď mi volala, že či by sme si ho nevymenili. Čiže ona ide v marci a ja to už mám za sebou. Ale to bola náhoda :)