Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Bianca1236

vlastne hej, vy si môžete aj samé umyť hlavu potom neskôr v predklone. Ja som si nemohla ani teraz si nemôžem, lebo mám dlahu na nose, keď mám operovaný aj nos a predkláňať sa nemôžem. Ale ide to všetko, len treba, aby si každá z nás našla vhodný systém ako na to :)) Môj muž sa už teší, keď mi dá doktor dolu dlahu v piatok, lebo má už dosť toho komandovania pri umývaní vlasov. Viac šampónu, menej kondicionéru, poriadne mi ich umývaj, zle si mi to pošúchal :)))))))))) ale sranda je aspon doma :)

Bianca1236

davidoff ved jasne, vyuzi ked mas :) a je pravda ze aj tu v galerke minimum bab ma viditelnu jazvu pod pazuchou.
spekulantka ja som si pred op tiez kazdy den umyvala vlasy v sprche. ale hold prvy tyzden museli vlasy vydrzat, az na siesty den som sa vladala zohnut nad vanu a tak si umyt. a ruky som vobec nevedela dvihnut ako lakte od tela, tak pod pazuchami som mala bobrov :D ale da sa to tak ako davidoff pise, ze od pasa dole v sprche, a zbytok tela si uz nejak namydlis a mokrym uterakom umyjes. to sama zistis pokial ta telo pusti.

davidoff

Bianca1236

ja si myslím že sa mi jazvy zahoja pekne aj bez toho, kamošky ich majú tiež pod pazuchou, tiež boli u doktora Červeňa a takmer nič im tam nevidno, to som si asi iba pre môj dobrý pocit kúpila :)) Ale už keď ich mám doma, tak ich využijem.

davidoff

Spekulantka19

ja som sa kúpala tak, že iba od pooperačnej podprsenky nadol a ruky som si vo vani umývala. Celá sa po OP sprchovať nemôžeš. A čo sa týka vlasov, no budeš zavretá doma, tak predsa nemusíš vyzerať ako STAR :) Mne ich muž umýva tak, že si sadnem a hlavu dám cez vaňu a tak mi ich zmýva, ale je to vyčerpávajúce pre neho, lebo mám tiež poriadne dlhé vlasy, takže si so mnou chudák už do teraz užil :)) Takže tak, sprchovať len od podprdy smerom nadol a potom ruky vyumývať a vlasy hádam len s pomocou, aby si si neuškodila. Neboj nič všetky sme to zvládali, zvládneš aj Ty :)))

Bianca1236

davidoff uz som pocula o tych silikonovych paskoch na jazvy, a co som tu citala odzadu tuto nasu temu, tak baby niektore si chvalili, ale ine zas tvrdili ze nevidia ziadnu zmenu. asi je to individualne :) daj potom vediet ako si s nimi spokojna, som aj zvedava :)
inak ja som tiez ziadne HIV testy nepotrebovala

Spekulantka19

Ahojte baby,

Tie co uz ste po OP, prosim poradte mi. Ja mam OP 3.11, a teraz pocas sprchovania ma napadlo ze ako budem sa sprchovat po OP... Hlavne pocas tych prvych dni, ste sa sprchovali v tej podprsenke? A potom co ste robili ked bola mokra? Ci ste si ju dali dole pre sprchovanim sa? ako ze fakt neviem, a vlasy si umyvam kazdy den vo sprche.... boze ako budem vyzerat(((((( ved ako si umyjem vlasy, mam ich dost dlhe, v umyvadle nemozem. Ako ste to riesili?

dik

Bianca1236

engie ja si to tak predstavujem ze sa to pod ten sval aj tak vtlaca, a preto baby od cervena casto nosia aj ten stahujuci pas, aj aby implos pekne sadal, ale aj aby sa ta medzera pekne stlacila. neviem mozno sa mylim. ale mne to dr vysvetlovala ze ked pod sval, tam treba oddelit ho od kosti ci ako a aj tu blanu predelit. no uz neviem presne. kazdopadne myslela som si ze stratim urcitu cas sily ked mi budu rezat sval, ale nie je tomu tak. normal tak ako predtym, len este jazvy ma nepustia do vacsej namahy.
katkalopatka to je fakt, ja potrebujem ozaj pevnu aby mi neuleteli ked budem sportovat :D tak asi investujem do tej triumphky. len najprv si pojdem do obchodov zistit presne cislo :)
jajka tak to si lepsia nez ja, ja som mala dost ked sa mi prilepil kustik o gazu :D uff :D

engie100

Ahojte kočky,
ešte jedna vec ma zujíma, dokt. Magdo implantát vkladá z podprsnej ryhy, ale tiež vraj nastriháva prsný sval, ale keď sa vkladá implantát cez pazuchu tak sa ten sval nenastriháva???
ďakujem neviete o tom niečo??