Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

BABY

ja mám na jazvy toto www.jazvy.sk aj mne povedala sestrička že mi nič netreba dávať na jazvy, že som mladá, koža sa mi pod pazuchou, kde nie je namáhaná pekne zahojí, ale ja som si toto objednala aj tak, asi len pre ten pocit že mi to pomôže ešte viac :)

Daisynka

olca00, jajka a leus

Fu to s tym testom HIV som este ani nepocula.Ale tie interne musia byt tak rychlo samozrejme ked si clovek zaplati lebo podla cennika su vysledky urychlene spoplatnene ale to je jedno hlavne aby boli cerstve.Na tu anesteziologiu sa pytam preto lebo tiez si myslim ze anestezu asi stanovia az v Chirmede pred opkou podla tych vysetreni a EKG a pod co im prinesiem. Uvidime uz som im pisala az sa dohodneme. A ked uz vas tu tako spovedam nosite niektora kontaktne šošovky ?? Asi je lepsie ich na opku vybrat ze ?

KatkaLopatka

Bianca1236

No ja som za najdrahšiu dala 20,-€, všetky ostatné boli lacnejšie. Ty asi myslíš na tú triumphku, je určite dobrá pre športovo aktívne baby. Ja sa toho moc nenahýbem, tak ja nemusím mať aš také kvalitné vysokozáťažové :D

jajka555

bianca, urcite nieco najdes, treba len pochodit obchody. ja si zajtra asi zajdem tiez kupit, ale asi taku aku mam, ale aj v bielom. treba na striedacku, pretoze par mesiacov asi inu ako sportovu nebudem nosit

Bianca1236

juj uz sa tesim az si aspon tu sportovu kupim. moja stara mi vzdy pripadala paradna, ale odkedy je naozaj vyplnena tak mi az tak dobre nesedi. poskulujem aj po tej co tu davidoff davala ze ma v dvoch farbach, ale strasne draha sa mi zda. a jezisko uz ma nakazane ponozky kupit :D no uvidim co zozeniem

jajka555

bianca, nebud nestastna kvoli podprsenkam :)) budes mat krajsie, neboj :)) ja neviem co urobim so svojimi, musim sa zbavit plneho suflika :)) asi nic mi nebude dobre.
a inak aj ja som citliva na take veci, jazviciek som sa este radsej velmi nedotykala, aj ked som si dala prec take odstavajuce chrasticky :)) to som este zvladla :)

KatkaLopatka

Bianca1236

Ano ano...nakúpila som si toho viac ako dosť :) Všetko samozrejme ešte bezkosticové a bezšvové. Jednu som kúpila s kosticami, to len tak zo zvedavosti či mi sadne číslo :) Ale na túto mi treba ešte čas a pravdu povediac ani mi to nejak nechýba. Cítim sa fajn v takých fajnových pohodlných. Dajú sa kúpiť teraz veľmi pekné športové, takže je z čoho vyberať.

Bianca1236

jajka jasne tesim sa :) len som nestastna ze vsetky pekne podprsenky co som mala su uz male :D posuniem sesternici...ranky sa hoja, len ja som taka padafka ze ked sa mi vacsie chrasty lupali hned som zavrat dostala v sprche :D fuj fuj...ale aspon som uz pohyblivejsia :) a hura mozem cvicit :D sice kliky a brusaky este nie, ale nevadi, aj na tie pride :)
inak som rada ze sa nam to tak pekne hoji, a ze som tu uz dlhsie necitala o problemoch. tuk tuk :)

jajka555

bianca, ja viem, umudri sa :))) vsetko chce cas a kedze malo vacsi zasah potrebuje aj viac casu na zotavenie :)) budem trpezliva :)) ale celkovo sa tesim z toho vsetkeho :)) vsak aj ty, nie? ako sa hoja ranky?