Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

Baby ako ste to mali s internymi predoperacnymi vysetreniami ? Lebo ja si to budem davat robit tu u nas a nie az na klinike a ked som bola dnes u obvodnej doktorky tak namna kukala ze co si idem davat robit a na ibterne ma poslala az 3 novembra co je stvrtok a 7 idem uz na opku.Ale povedala ze vysledky budem mat druhy den rano.Len neviem ci mam potom ist este aj na anesteziologiu?Alebo toto uz riesia na klinike kde ste si davali prsia.

janica25

davidoff
dakujem ti za odpoved hej chcem uz tiez naraz ako ty prsia aj nos.A ty si kolko cakala na operaciu?Ja viem ze aj tak by som si musela pockat lebo som len 2mesiace co nekojim ale aj tak neviem si predstavit rok na to cakat strasne dlha doba.Uz by som to chcela keby aspon to bolo pol roka.

olca00

Tak dnes som nejak zle pohla rukou a strašne ma zacal boliet pravý prsnik...začínam mat strach, že sa mi tam niečo pokaslalo aj keď je to len 4ty deň...:(...

manula

barborka a bianka, dakujem za info..uz som opat mudrejsia :) a tiez si myslim, ze je to len o znacke, aku dany doktor preferuje a nie o vyslednom efekte..ja som s ES zatial spokojna :) uvidime o par rokov :D:D:D

barbora10

manula

aj nagor ma gulate,ale to nic nemeni na tom,ze mas prsia nadherne:)

gossip girl

znacka implantatov ti vysledny efekt neovplyvni.urcite to nie je o znacke...

Bianca1236

jajka ahoj no uz aj zabudam ze som na opke bola. konecne :) dnes sa kontrola nekonala, dr nebola na klinike. sestricka vravela ze by mi to aj ona spravila, ale ze pani dr. je zvedava ako to vyzera tak nech dojdem zajtra. aspon som sa povozila, ale som este taka prkenna za volantom :)
dufam ze sa ti to upravi, nepoznam nikoho komu vyberali hrcku tak neviem :(
manula ja mam nagor gulate :) asi dava take ake uzna za vhodne, podla mna su vsetky co dava kvalitne. ved inak by nemal tolko peknych vysledkov :)

manula

leus,
dakujeeem :)

gossip girl,
dakujem kraasne aj tebe :) no nic som si nevyberala, gulate implantaty ma asi len ES a NAGOR su anatomy, ci sa mylim? a mam VP, malo by to tam byt aj pri nejakej foto vsetky udaje :)

gossip_girl

manula,

naozaj ich mas nadherne, ale vsak to som vedela od prvej foto :) som sa ta chcela opytat, ze ty si si vyberala ze znacku chces eurosilicone? lebo tusim on ma aj nagor nie? to je aky rozdiel v tom? myslis ze aj to posobi na vysledok? a este ty mas VP, lebo to tam nemas napisane :)

jajka555

bianca1236
ahoj, mam sa v celku fajn. Dnes mam konecne volno, vcera bolo dost roboty v praci a uz som citila, ze mi taha jazvy, ma to trosku bolelo ale inak uz super. viem toho omnoho viac robit a uz ma nic neboli. len ked sa obcas zabudnem a urobim nieco silou, ked napnem prsny sval, tak to boli trochu.
ty si sikula, kde si sa uz tak dala do cvicenia :)) a skoda tej podprdy, u nas v ke ich mali z kazdej velkosti do bludu :)) rozmyslam, ze si kupim este jednu na striedacku a asi aj vacsiu. dnes ju mam na sebe a taka mi je tesnejsia.
ako bolo dnes u lekarky? ja idem zajtra na kontrolu, jazvicky sa krasne hoja, ani si ich poriadne nevidim, tak su pekne schovane v ryhe. len trosku ma trapi to miesto odkial mi vyberali hrcku, sa mi tam urobila mensia jamka. dufam, ze to zmizne, tkanivo okolo uz mam makke, ale v tom mieste kde to vyberali je modrina a je to uplne tvrde ako kamen, takze asi preto to aj tak vyzera :( ked to zmakne, tak dufam, ze to povoli a doplni tu priehlbinku