Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

engie tak ako pise davidoff, zalezi ci mas podprsnikovu ryhu. vtedy sa moze rezat aj pod prsom aj pazuchou. ale doktor ti odporuci co je najlepsie pre teba. osobne si myslim ked su baby uplne ploche, skoda je rezat pod prsom. take pekne potom vyjdu ked maju pod pazuchou, prsia su krasne a stoja pekne. ale ked mas typ ako ja, ze tam ta ryha je, tak jazva sa schova pod nou. zalezi aj od toho ako sa ti hoja jazvy, u kazdej je to inak

engie100

davidof
ďakujem pekne za odpoveď.
Veľmi máš pekne spravené prsia:)
Ja mám jedno dieťa, ale chcela by som tak za päť rokov druhé, myslíš si že je lepšia počkať po druhom dieťati s prsiami alebo dať si teraz a potom reoperácia, ktorá asi možno ani nebude nutná? Mne doky navrhol 300 alebo 330 nagor, stredný profil,tak uvažujem...
ďakujem za odpoveď

davidoff

engie100

U každej kočky je to individuálne, nie každá môže mať rez pazuchou, alebo pod prsníkom.väčšinou prichádzajú ozaj ploché dievčatá, ktoré tam nemajú takmer nič. To znamená, že nemajú ani podprsníkovú ryhu. Ešte jedna vec je dôležitá: tlak a ťah na jazvu zo strany vloženého implantátu. Keď je jazva mimo tohto tlaku, pod pazuchou, kde je tenká a jemná koža, hojí sa v pokoji, bez napätia a po roku je minimálne viditeľná.

davidoff

janica25

ja viem presne o čom píšeš. Ja som sa tiež nerada vyzliekala pred svojím mužom, aj keď nemala som nejaké komplexy, len mi bolo ľúto že prsia nemám ako pred deťmi, tiež mám 2 deti a prsia mi neostali, ihneď ako som dokojila, boli o 70% menšie ako predtým, je to naozaj aj o psychike. A Ty si chceš dať naraz robiť aj nos ako ja? Tak to veru si vyber dobre doktora, lebo nos je veľmi zložitá operácia a nechoď ku ORL doktorovi, ak Ti môžem poradiť ale ku plastickému, ak chceš mať pekne esteticky zoperovaný ten nos. Moje kamošky boli u ORL doktora a idú na reoperácie, lebo to nepadlo dobre. Takže čo sa nosa týka, treba dobre vyberať a Mudr. Červeň je v tomto špička. Zaujímal sa o sochárčinu, vie pekne kresliť a má teda vlohy na túto najzložitejšiu čast chirurgie. Držím Ti palce, veď uvidíš aký z neho budeš mať dojem, ja som ním bola nadšená už od začiatku :))) V piatok potom vložím fotky aj nosa, keď mi dá dolu dlahu. Kukla som fotky Tvoje v galérke, keď budeš mať väčšie budú pekné :)

engie100

Ahojte,
chcela by som sa Vás opýtať na váš názor ohľadom rezu, čo je pre a proti pri reze cez pazuchu a pri reze pod prsník???
Mám taký pocit že dokt. Červeň uprednostňuje skôr pzuchou a Magdo cez prsnú ryhu? Aký je v tom rozdiel?
ďakujem

janica25

Davidoff
ahoj videla som a pozerala som aj tie tvoje fakt krasne.Super odvedena praca.Ti verim ze si nadmieru spokojna.Chcem vacsie vsak tam nemam skoro nic ved pozri si v galerke mam pod mojim nikom janica25.A reci vsak po detoch narastu tak blbost.Mam dve deti a takto no citim sa s nimi hrozne.Hlavne pred mojim muzom aj ked on hovori ze sa mu pacia.Len ten moj pocit kolko krat sa hambim vyzliect.Chcela by som uz ako aj ty si dat spravit nos tak jednou ranou.Len hovorim uz by som to chcela cim skor ja neviem je to tak strasne daleko aj ked viem ze to stoji za to.Len uz by som to chcela.

davidoff

no tak to je možné že bude termín oveľa neskôr, ale oplatí sa čakať, ak si sa už skalopevne rozhodla, myslím že ľutovať nebudeš a to nehovorím len za seba, ale aj za iné kočky čo sme tu od neho, ja som teda živý príklad. A akú máš predstavu svojich pŕs chceš menšie alebo väčšie? Pokukala si fotky v galérke?

manula

dobre ranko,
tak ja som prave volala do BB a kontrolu mam 6.11 v Pezinku :)) som rada, ze sa nemusim trepat az do BB