Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

blondgirl,
neuveris,ale prave ma napadlo, ze ved ty ides 5teho, ze sa mozno uvidime, aj ked mna prepustal v nedelu,rychla kontrola a uz tam cakala plna cakaren asi takych ako budem ja...vy pojdete prve, potom kontroluju nas...:) neboj, budes spokojna a dakujem..presne, 400 vobec nie su velke!!! teda na niekom mozno,ale na mne nie, napr na mojej sestre su 350ml fakt bombosky :))) ale je stihlejsia o dost :)

davidoff

engie100

no veru to neviem, čo je lepšie. Ale keď až za 5 rokov by si chcela dieťa, tak ja by som do toho išla teraz. Inak mňa sa môj doktor spýtal, kolko mám detí? A či by som ešte chcela, povedala som že už by som asi nechcela mať deti, ale aj tak mi povedal, že keby aj, nevadilo by to, keby som aj mala ešte dieťa po zväčšení pŕs. Doktor by sa Ti určite k tomuto rozhodnutiu vyjadril najlepšie :)

davidoff

janika1531xx

aj ja som sa informovala ohľadom toho, ale tiež to nebolo nutné, takže som to neabsolvovala. Myslím že tým ale nič nepokazíš, ak to podstúpiš :)

janika1531xx

davidoff

Ahoj chcem sa ťa ešte opýtať či si absolvovala USG prsníkou pred operáciou?Lebo mne dr povedal že nemusím lebo prsia mám v poriadku ale sestrička mi to napisala.Tak neviem teraz..vdaka za odpoved.

blondgirl007

manula dakujem krasne za fotky:) viem ze mas az 400ml a chcela som to vidiet celkovo ako vyzeraju na tebe:)
su kraaasne a ani by som nepovedala ze su az 400vky:))
citam ze pojdes na kontrolu do pezinku 6.11. - mna 5.11. operuju v pezinku tak sa tam mozno na druhy den 6. vidime :D
dumfa ze ma budes vidiet spokojnu a nie nervovo zrutenu ha ha ha

engie100

O.K.
Ďakujem, už mi je to jasnejšie:)))
Mne lekár navrhol pod prsník rez, tak sa ešte rozhodujem, ale ďakujem pekne...