Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ahoj katkalopatka tak to je super, ja sa neviem dockat spanku na bruchu :) dobre spravy prinasas :) uz si si nakupila nove pradlo? ja uz snorim po nejakej kvalitnej sportovej, aby dobre drzala nove pokladiky :)
jajka ahoj neboj aj to lave sa ti umudri a opeknie :) bude zavidiet pravemu :))

KatkaLopatka

davidoff

Na boku som začala spávať asi po cca 3 týždňoch. Ale to je individuálne samozrejme, každy cíti bolesť inak.

jajka555

Jazvičky mám pod prsiami, s ničim ich ani nenatieram, Dr. vravel, že netreba. A myslím, že fakt netreba podľa toho ako dobre sa hoja.

jajka555

katkalopatka, davidoff
suhlasim, ja uz som skoro mesiac po opke a ani sa mi to nezda. rychlo to leti :)) ja spim na boku uz viac ako tyzden, na bruchu som nikdy nespavala, takze mi to ani nechyba.
katkalopatka, jazvicky mas kde? pod prsiami alebo pod pazuchou? aj ich mam tiez tenucke, bala som sa ze budu dost vidiet, ale teraz ma to absolutne netrapi :)) lebo su krasnucke :))

KatkaLopatka

davidoff

ja celý život spím iba na bruchu, inak som doteraz ani nevedela, a tiež som sa strašne tešila iba nato kedy zaľahnem do svojej obľúbenej polohy. Ale ver či never už som si tak zvykla na spánok na boku, že mi to pomaly prestáva chýbať :) Ale cítim, že čoskoro už aj tak budem môcť. Fakt to neuveritelne letí, uvidíš, že sama sa budeš čudovať :)

davidoff

KatkaLopatka

jeeeeeeeej super príspevok, tak už sa teším keď budem mať 2 mesiace PO, hlavne na to spávanie na bruchu :))) Ešte mám len týždeň, ale aj tak je to super, nedá sa porovnať s prvým dňom po OP. A veru netreba sa báť, je to super pocit :D

KatkaLopatka

Ahojte cicušky

Prišla som Vás po dlhšiej dobe kuknúť :)
Strašne rýchlo to letí, už mám 2 mesiace po opke!!! Prska sú každým dňom krajšie, včera som už skúšala spať na bruchu, už by sa aj teoreticky dalo...ale ešte sa bojím aby som si ich nejak nenatlačila a nebolelo to potom :D Už sa s nimi vžívam, už sa nebudím po nociach a nešahám si po hrudi či je to pravda alebo nie :D
Jazvičky sú úplne tenučké a miniatúrne, myslím, že v budúcnosti ich nebude vidieť vôbec. Je to super pocit, všetky čo ste pred op nebojte sa, vyplatí sa :D

jajka555

leus
pri nose som sa bavila pred opkou s inym anest. tam mi napisali len odporucania aku anestezu mi dat. pri prsiach som sa uz bavila pred opkou s anest. ktory ma uspaval. ale celkovo sa obe operacie velmi nedaju porovnat. pri nose som sa pred operaciou so ziadnym lekarom nebavila, len so sestrickami a pri prsiach ti lekar kresli na telo, kde budu implantaty a tak pod.. cize tam je priestor aj na rozhovor s lekarom aj s anesteziologom

leus

jajka
ale tak to je ine ked si z KE a bavila si sa s dotycnym anesteziologom z KE, ja som z LC tak sa nebudem predsa bavit s niekym kto ma ani nebude uspavat