Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Spekulantka19

nemáš za čo, všetko bude OK uvidíš :)) a fotku potom pošli do galérky, nech aj my vidíme.

Spekulantka19

Oka, tak dakujem za rady)

uz sa strasne tesim na nove prsia))) kazdy den skacem od radosti pred zrkadlom)) ale naozaj)))

Dufam ze bude ako pisete a budem 10 den po OP uz v poho, lebo uz mi aj volali ze nech spravim tortu))) a ked ze idem na oslavu tak som nemohla povedat ze nie)))) tak este aj torta) ale nevadi.
Dik este raz vsetkym za odpovede)

manula

spekulantka,
je to naozaj individualne, ja som si sla umyvat hlavu na treti den od opky, najprv som do toho zatiahla priatela,ale bol zufaly, takze som to zmakla sama, dalo sa..a na desiaty den oslava v pohodicke uvidis :) to ja som bola na stichoch, absolvovala som navstevy v Banskej Bystrici aj v inom meste,kde mame rodinu a nik si nic nevsimol :)

davidoff

Spekulantka19

ja keby som mala ísť na 10-ty deň na oslavu tak v úplnej pohodičke, už aj 4-tý deň by som mohla ísť kľudne na väčšiu oslavu, ale každý to inak znáša, na 10-ty deň budeš si myslím v úplnej pohode, toho sa neboj a s manželovou pomocou to hravo zvládneš takže kľud, môžeš byť pokojná. Na 10-ty deň idú mne vyberať štichy a hneď ako mi ich doktor vyberie mi povedal, že sa môžem sprchovať celá :))) Takže možno sa stihneš už aj sama osprchovať, aj vlasy umyť a aj vyžehliť :))) Neboj nič, bude to dobré, určite to bude všetko lepšie, ako momentálne očakávaš :)

Daisynka

leus

Hej hej pytala som sa ze netreba to by bolo iba v pripade ze by mi na internych vysetreniach zistili nieco zle tak by som musela ist este aj k anesteziologovy inak ze netreba ak su dobre vysledky ... a ak si zdrava tak dobre budu :)

davidoff

dakujem za odpoved :)

Ozaj baby co myslite ako dlho budem pn lebo ja robim nechty a neviem si to vobec predstavit ako dlho nebudem moct namahat ruky sakra :( nove nechty su v pohode tam sa skoro nenarobim ale tie dolievky si neviem predstavit to pilovanie :((

Bianca1236

spekulantka, ja som mohla po druhom tyzdni. ale ja mam vela rezov tak podla mna aj skorej. doktor ti to aj tak urci kedy mozes. fuu ale tu oslavu mas dost skoro. neviem si predstavit ze by som na 10 den sa tvarila ze nic :D som bola hrbata ako zvonar. a ubolena z chrbta. no ved uvidis snad tebe bude lepsie :)

Spekulantka19

aha, tak vidim ze to bude zaujmave s tym umyvanim ....

hmm, tak akoze vydrzim ze vlasy si nebudem umyvat tie prve dni. Ale 10 dni po Opke mame obrovsku oslavu v rodine, 3 30tky naraz... A musim tam ist, lebo nechcem aby vedeli ze som bola na opke. Ani rodicom nehovorim. Tak musim neak zahrat ze som v poho))) dam si neake volne saty po krk aby nikto si nevsimol podprsenku, manzel ma umyje, vyzehli vlasy a pojdeme)))

Dufam ze t vsetko zvladnem, lebo dost psycho ne to umyvanie, a vlasy.. neznasam ked som mastna.... Boze))))

Kedy cca mozem sa normalne umyt? Kedy ste to zacali praktizovat znova po OP?

drobec5

ahojte vsetci...chcem vas poprosit o radu, chcem si dat zvacsit prsia no vôbec neviem ku akemu doktorovi mam ist...ja som z dolneho kubina tak aby som to nemala moc daleko...a este jednu otazku mam, kolko to priblizne stalo vas?dakujem za odpoved

Bianca1236

davidoff smejem sa lebo si viem predstavit to jeho zufalstvo :D chlapi nemaju sajnu ako umyvat dlhe vlasy :) a celkovo to maju vsetko jednoduchsie :D
ale uz nech ti tu dlahu daju dole veru, vsetky sme tu zvedave co ti tam vykuzlil pan doktor :)