Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

ano, doktor povedal, ze by sa to dalo vyriesit tak, ze by sa ten jeden prsnik nadvihol, asi ze by dole spravil rez a tak nejak..ale tak to nechcem....a potom jedine, ze po detoch by som sla na opku, dala si o par ml vacsie silikony a vtedy by sa to dalo tiez nejak....ved tento tyzden sa odfotim a poslem foto do albumu a povies mi tvoj nazor...

Spekulantka19

Jeyla,

a s doktoron svojim si sa o tom bavila? mozno by sa to dalo neak reklamovat?

Naozaj sa skus odfotit, ze ako to vyzera, lebo na tych fotkach co mas je to super.

olca00

...pardon nepamatam si presne co bolo v tych predoperacnych.... viem ze tam boli nejake pohlavne choroby testovane...

olca00

spekulantka :) mila, ze mokra podprsenka :)...osprchujes sa tak max po pupok prvy tyzden...ja smrdim uz ako tchor a vlasy sa mi lepia az na lopatkach :)...dnes mi povedala priatelova sestra ze vypadam hrozne :)...ale hlavne, ze som ceckana :P...

jeyla

po operacii som mala obidva prsniky v rovnakej vyske...myslim ten spodok. V podpsenke to nie je vobec vidno, ani v plavkach, jedine ked som vyzlecena a pozeram do zrkadla, tak to vidim,aj kamosky si to vsimli. Nie je to strasne, da sa s tym zit:) len si tak sama sebe hovorim, ze clovek ide na operaciu, aby mal nieco pekne(dokonale) a zaplati vela penazi a potom toto. Mozno jeden sval viac povolil a jeden silikon nedrzi ako ten druhy.Este som nemala deti, uvidime, co bude potom...a ked tak, pojdem este raz na opku.Ja som proste detailistka...:)

davidoff

jeyla

mňa by to zaujímalo ako to vyzerá, vieš že či si to len nenamýšlaš, v akom to je stave. Čo keby Ťa niekto odfotil a poslala by si foto do galérky. Ale nech Ťa niekto odfotí, lebo keby si sa fotila sama, v jednej ruke musíš držať foťák a napínaš sval, tak by to nebolo dobre vidieť, ak máš jeden nižšie ako druhý.

Spekulantka19

Jeyla, pozrela som si tvoje fotky v galerii,

hm, mam dost podobne prsia, a velkost, a asi taky isty rozdiel. Ako ze podla mna by som to voobec neriesila, a neni to skoro voobec vidiet, a ked sa hybes tak podla mna je to vidiet este menej, ved nikto ta nebude merat na cm...
Tak ze ked to je tak isto ako na tych fotkach po OP co mas v galerke, tak asi si len namyslas)))
Si mala 280 ml, vysoky profil, anatomicke ci gulate? ci len anatomicke maju vysoky profil,,, nie som odbornik v silikonoch))

ale inac mas ich pekne spravene, kto ti robil (sorry ze s opakujem)?

Spekulantka19

Ahoj jeyla,

a bolo to hned tak aj po operacii? Mala si asymetricke prsia pred OP? ci poklesol ti natolko po OP? Kto ti robil operaciu? Je to vidiet ked si v podprsenke ci plavkach?

Ja mam asymetriu tiez (este len cakam na OP) cca 1 cm, a doktor mi povedal ze po operacii budem mat asi pol cm asymetriu, tak s tym ratam.

jeyla

Caute baby, som asi rok a pol po operacii, a jeden prsnik(silikon ) mam asi o 1,5cm nizsie ako druhy,bradavky su v jednej rovine...ale aj tak ma to stve. Ma niektora podobny problem?? inak su pekne a som spokojna...ale znova na operaciu nechcem chodit:(

Spekulantka19

Aj davidoff, jak by som priala si aby som mohla poslat fotku po uz hned teraz))) Urcite poslem, lebo ten doktor co bude ma operovat neni este v galerke, tak ja budem prva co "odprezentuje" jeho pracu)))