Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

dadulienka8285

presne aj mňa to strašne svrbelo na ten 4-5 deň, aj som to tu písala, že sa to niekedy nedá vydržať, ale už asi 3 dni ma nič nesvrbí, takže to tiež prejde :)

davidoff

manula

asi myslíš také vlnenie odspodu, majú to tu baby, už sa to tu rozoberalo, len sa mi to nechce hľadať :)

manula

baby,
ked sa predklonite alebo date na styri, mate odspodu alebo zboku prsnika to "vrasnenie" ci ako sa tomu vravi? v stoji necitim nic ani to nie je viditelne,ale takto citim,ked si po tom prechadzam :/ ale mam pocit, ze to je bezny jav a treba s tym zit, ved inak to nie je vidiet ani citit...ale tak nemuselo by to byt :) len ma zaujima ci to mate aj vy--

Daisynka

leus

neni zac...potom pis ked budes vediet hocijake nove info a som zvedava ako to bude ta opka aj cele tam prebiehat kedze idem 5 dni po tebe :)