Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

manula,janica25
ďakujem za radu. s tým termínom asi počkám na september. v lete som rodila a nosila som sťahovací pás na brucho (ale aj tak ho mám ako sud :-( ale myslela som si, že skapem v tých horúčavách. takže s tou retro podprdou to bude to isté a nebudem si ho môcť dať ani dole keď mi bude teplo.

Je tu ešte niekto kto má až takto neskorí termín september 2012 ??????????????

Mery NR

janica25,
ja som bola tiež rozhodnutá ísť k Mládekovi, keďže som z NR a mám to hneď tu. Jedna známa u neho bola a je veľmi spokojná, jej kamarátky tiež, lenže druhá moja známa hovorila, že nikdy viac a jej kamošky tiež nie sú spokojné. Bola u neho pred pol rokom a posunul sa jej imlantát (má zlú zrážanlivosť krvi a ževraj to Mládek podcenil). Takže tak 50 na 50 sú reči na neho, keď sledujem aj fóra.
Už roky sa chystám na opku, lenže som čakala kvôli plánovanému bábätku. Videla som veeeľmi veľa jeho fotiek báb čo boli u neho (napr na omlazeni.cz)ale je pravda, že s Červeňom sa tie prsia nedajú porovnať. Nie je to ono! Tak som si povedala, že keď už mám toľko peňazí vysoliť na prsia nech to už mám dokonalé.
Keď chceš vyskúšaj konzultáciu u neho, toto je len môj názor, možno tebe sa bude páčiť

dadulienka8285

Davifoff
Dakujem no sa vlhkym uterakom utieram a lepsi sa to uz som 6den po op jeden prsnik mam uz odpuchnuty a druhy je este opuchnuty som zvedava na kontrolu uz;)

janica25

ved prave to aj ja som dostala termin na leto 11.jula tak fakt neviem ci mam ist do toho.
Pocula som aj chvali na dr.Mladeka v Nitre neviete mi niekto povedat aky je kto ma s nim skusenosti.Alebo neaky dobry odbornik?

manula

mery,
sestra bola v lete a tiez mi radila, aby som leto zavrhla, pockaj na september, urcite to bude lepsie, aj ja som tak bola a pohoda, alebo nie je vylucene, ze ti zavolaju aj skor, dokonca pred letom, ze sa nieco uvolnilo, casto sa to stava :)

petrusa

Mery NR
Ja som bola 20.jul najvacsie horucavy v ten tyzden boli....
Takto ti poviem mna tie prsia tak nebolli ako to ze som to psychicky zle zvladala... Nvm ci len ja ale mne bolo teplo ppza tu ppdprsenku
Mi tiekol pot osprchovat som sa nemohla tym padom som viac s prepacenim smrdela..vsetko ma svrbelo nedalo sa v tej teplote spat no cele zle ja som bola nespokojna taka no nvm to opisat... Neviem niekto mozno ma lepsie skusenosti no aj dr.povedal ze na zimu to je lepsie..
Jednoducho da sa to vydrzat len ja som vdaka tymto problemom s teplom a vsetkym co ma trapilo zabudla aj na bolest..ja som si 2x dala len tabletku od bolesti..inak vobec.. No uzi si prazdniny chod tam tam a ten september ti bude dobry.. Ked nie vsak co o mesiac skol jul..tak vydrzis ked chces byt pekna:)) vela stastia

Mery NR

Baby, dnes som sa objednala k Červeňovi na konzultáciu termín som dostala až na 2.marca, hneď som sa objednala aj na opku a termín 12.septembra. Skoro o rok!!!!! Riadna čakačka :-((
Ja som chcela strašne pred letom. Nechcela som byť ďalšie leto plochá ako letisko :-(
Sestrička mi hovorila, že majú voľné termíny na operáciu na JÚL. Bola niektorá z vás cez leto? Neviem si predstaviť byť v tých horúčavách v tej podprde. A pravdu povediac aj na dovolenku by som chcela cez leto ísť.
Viete mi poradiť? Mám si dať ten júl?

Mery NR

Baby, dnes som sa objednala k Červeňovi na konzultáciu termín som dostala až na 2.marca, hneď som sa objednala aj na opku a termín 12.septembra. Skoro o rok!!!!! Riadna čakačka :-((
Ja som chcela strašne pred letom. Nechcela som byť ďalšie leto plochá ako letisko :-(
Sestrička mi hovorila, že majú voľné termíny na operáciu na JÚL. Bola niektorá z vás cez leto? Neviem si predstaviť byť v tých horúčavách v tej podprde. A pravdu povediac aj na dovolenku by som chcela cez leto ísť.
Viete mi poradiť? Mám si dať ten júl?