Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

dakovna, dobri doktori su vsade. staci si pozriet galerku a popis ktorej babe ktory doktor robil. neviem sice tam pri tebe kto operuje. ale ja som zvazovala aj fabryho, gubu alebo trsku. od cervena ma odradzalo to nekonecne cakanie a tiez cestovanie, aj ked ma najkrajsiu pracu. ale ako vzdy opakujem, to neznamena ze ostatni nie su vyborni
janica tu na fore som na mladeka citala iba negativne nazory. osobne by som k nemu nesla

Mery NR

dakovna, ja mám s mužom presne ten istý problém. tiež z toho nie je nadšený :-(
ja sa na prsia chystám už roky a zakaždým sa mu podarilo ma prehovoriť, kvôli stavbe, potom kvôli deťom,kvôli peniazom a teraz keď už všetko máme sa tiež pokúša. presne to isté, ako ty píšeš, že on je spokojný a na čo vymýšľam. vie dobre, aké depky prežívam pred každým letom keď musím do plaviek alebo keď len podprdu idem do mesta kupovať. lenže mne na rozdiel od toho ani raz nepovedal, že "choď budem stáť pri tebe" :-(
už len keď tú tému nahodím sa s ním nedá. som veľmi zvedavá ako to zvládnem :-(

dakovna

janica25, Mery NR,
ja som objednana na konzultaciu k Cervenovi na 24. februar, som uz objednana skoro 2 tyzdne. Nenapadlo ma, objednat sa rovno uz aj na opku. Teraz, ked citam vase prispevky zistujem, ze som to asi mala hned spravit.
Nechce sa mi cakat na opku do septembra. Vyhovoval by mi taky marec-april ale to u Cervena asi nebude mozne.
Som zo ZA. Aj u nas je sukromna klinika plast. chirurgie. Dnes som tam bola s dcerou 15r. na konzultacii ohladom operacii usi. Bol tam mily chirurg, kt. s nami konzultoval. Som uvazovala, ci neskusit konzultaciu na prsia aj tam, no nemam na neho ziadne ohlasy...
Prosim, poradte este nejakeho dobreho plast. chirurga, kde sa da ist na opku aj skor.
Ja mam este stale problem s mojim muzom. Nevie sa stotoznit s tym, ze na to idem. Rozprava, ze je spokojny s tym ake mam... Tvrdi, ze ma ale podpori a pomoze mi. No vidim na nom, ze sa mu to nepaci a ze je z toho smutny. Ma to trapi, som myslela, ze sa trosku potesi :(

nelinka22887

aha dobre tesime sa na fotky a potom aj noštek ešte veľa sa ta musim popytat, ja som sa rozhodla len pre nos nakoľko cela moja rodina tvrdi ze mam 25 casu dosť a mam si dať až po dietati alebo detoch...hm...a hucali hucali tak som že asi tak no...ale ohľadom nosa chcem vedieť od teba všetko všetučko, ja sa najviac bojim toho dychania cez usta :(((

davidoff

nelinka22887

hej hodilo ma tam :) Ja sa odfotím v tej mojej v piatok a hodím do galérky. Tá je super, ja odporúčam podprsenku Energy N - Triumph z vlastnej skúsenosti.