Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

ach ti chlapi...ja tiez nemozem o tom s muzom debatit, lebo hned zacne mudrovat, ze ja obycajna zena co to ani nepotrebujem a idem sa rezat a tolko penazi a naco a jemu sa aj takto pacim a bla bla...tiez ma nepodporuje, ale bol so mnou v KE ,ked som bola na konzultacke a ide ma zaviezt aj na opku...ale komentare musia samozrejme byt

Luxury

Spekulantka, 320 a 360, praveze ja to mam od opky uz tak, proste ten 360 implos je rozmerovo iny ako 320,takze je trosinka nizsie ta spodna cast.kebz som ho mala vysie, tak sa mi to zas odrazi na dekolte, v hornej casti.Ale tiez si myslim, ze netreba hned davat odlisne velkosti implosov, ked je malinka asymetria. Aj ked citala som aj taky nazor,ze babena lutovala, ze si dala rovnake, lebo na jednom jej zas chybalo...tazko povedat:(

Spekulantka19

Luxury,

ake velkosti implantatov mas? Lebo ja mam tiez asymetricke prsia, a som rozmylala nad roznymi velkostiami ale doktor mi povedal ze on mi to neodporuca ze ked asymetria neni velmi vyrazna tak moze sa stat prave to ze implantaty budu klesat inac. tak ma zaujma ze aky mas rozdiel vo velkostiach imposov ty.
dik

jajka555

dakovna, mary nr
ja som mala taky isty problem doma s chlapom. ziadna podpora, ziadne pochopenie, ani rozpravat som o tom nemohla, lebo hned bol ohen na streche, ziarlivostne poznamky a pod... cele mesiace sa s tym nevedel zmierit. po opke bol tiez divny ale potom si postupne zvykol a uz sa na ne zacal tesit

jajka555

bianca
ahoj :)) mam sa super, prso je stale trosku take vseliake ale uz som kludna. chce to cas, bol do neho vacsi zasah a tak je normalne, ze sa dlhsie hoji. dnes som bola zase skusat podprdy, kupila som si este bielu, taku podobnu ako mam v galerke tu ciernu. Skusala som uz aj vystuzenu, ale este som nekupovala, kedze prsia su este trosku tvrde a nepoddajne. ale uz sa zacinaju aj trosku hybat :)) ked som sa tak v kabinke na seba mrkla do zrkadla, tak som si povedala, ze wow ake mam koziska :)) vyzeralo to uplne super, omnoho lepsie ako doma v zrkadle, na to som uz zvyknuta :))
super, ze uz mas vsetky nikty von :)) uz len nech sa to pekne hoji. som velmi zvedava na tvoje fotky :)) ja som poslala v pondelok baske foto, ale zatial ich este nepridala, tak neviem, asi ma vela prace. ja idem tiez az o mesiac na dalsiu kontrolu a tiez mam este zakaz cvicit na vrch. ale uz som poriadne zlenivela, uz som ani doma necvicila viac ako tyzden :((

Luxury

Jeyla, aj ja mam jeden prsnik na spodku nizsie o nieco ako druhy, bradavky mam rovnako, aj hore to mam rovnako vlozene.Mne sa to stalo kvoli odlisnym rozmerom implantatom. Tiez rozmyslam co s tym, lebo znovu na opku sa mi este nechce ist a do buducna planujem vacsie implose...tak neviem ci by sa mi to oplatilo...

davidoff

no fakt, môj muž je poklad, ale ja to viem. Aj vankúš mi zobral do auta, že keď pôjdem z operácie a bude ma viezť, aby som mala pohodlie a pospala si v aute. Od začiatku ma podporoval ako sa dalo a po OP chodil okolo mňa celé dni, ani v robote nebol. Je to ale niekedy ťažké s tými mužmi, moje kamošky čo si tým už prešli, tiež mali doma peklo kvôli prsiam, ale keď už boli doma po OP-ke, už bolo dobre. Tak verím, že aj vaši muži to napokon pochopia, že to je o sebadôvere a nie o poškulovaní po druhých mužských :-))

dakovna

Mery NR,
on zmeni nazor, neboj. Ma ta rad ked ti rozprava, ze sa mu pacia take, ake mas. Urcite sa o teba aj boji, ved s op mozu byt spojene rozne komplikacie a hrozia tu aj iste rizika. No a tiez sa mozno obava toho, ze ked budes mat pekne prsia, mozes zacat poskulovat po inych chlapoch...
Treba len trpezlivost a pekne ho prehovorit. On ta urcite podpori, neboj. Drzim palce.
Ked tu citam ako niektorym babam pomahaju ich partneri po opke, tak trosku zavidim

dakovna

Mery NR,
no ja tiez uz roky tuzim po zvacseni prs. Ja tam nemam skoro nic :( Presne aj ja mam depky, ked ide leto a treba do plaviek. Podprdy nosim take s vypchavkami. Ma to stve, ze nemozem hociake tricko s vystrihom. Nemozem ani erotikus pradlo si kupit, zeby som muza potesila. Tam su tie podprdy a rozne korzety, vsade treba prsia velke :(
My sme mali s muzom najskor par krat kvoli tomu vymeny nazorov. Napokon povedal, ze ako chcem, ze aj ked budem mat vacsie prsia, ze pre neho nebude to lepsi zazitok. No chapes? toto mi povie. To je podpora :( Dcera to vidi inak. Chape ako sa citim asi preto, ze ona nieco podobne zaziva s usami. Mimochodom ani s tym muz nesuhlasil. No prehovorili sme ho.
Ja si myslim, ze mojho muza najviac trapi to, ze to stoji cca 3000€. Keby opka stala 300€, tak by s tym mozno nemal taky problem. Lenze peniaze na to mame a ja tiez zarabam. Tak neviem, preco by som nemohla. Som mu povedala, ze ked ma s tym taky problem, ze si zoberiem na to pozicku. No a to hned odmietol, ze nie.

Bianca1236

jajka555 ahoj ako sa mas? ako to vyzera s tym neposlusnym prsom? :)ja uz mam tie nitky vonku. islo to lahko a bezbolestne. teraz som na mesiac bez kontroly, mam si to uz len mazat tym contractubexom, ze to zabranuje vzniku jazvoveho tkaniva. zajtra doplnim foto :) uz velmi poskulujem po novych podprdach, ale musim si najprv zarobit. blbe je len ze mi dr zakazala namahat sa este aspon mesiac. juj uz ma doma oci stipu od telky a pc. chcem sa vonku starat o svoju haved :( no nic musim to este vydrzat.
Mery NR nezavidim ti taky pristup od manzela, nie je to pekne od neho. snad sa umudri ked ti bude treba po op pomahat. vacsinou chlapi zmenia nazor ked uvidia vysledok. myslia si ze sa chceme pacit inym a nechapu ze to iba pre seba robime. musis ho nejak spracovat :)