Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

dadulienka8285
dakujem :), bola som u dr. Cervena, mam 300 ml VP a velkost medzi B/C , ja som s nimi uplne spokojna a vacsie by sa mi uz ani nezmestili...fotky velmi skresluju

gossip_girl
ahoj, chdoim sem stale, len az tak casto neprispievam, tieto fotky boli strasne narychlo a do mobilu urcite poslem dalsie a v lepsej kvalite...urcite niesu velke, na zaciatku mi tak pri opuchu pripadali, ale dost sa zmensili...ja som nemala ziaden zaklad cize preto posobia ako okruhle, ale je to asi aj tym VP

gossip_girl

Adka_22,

som rada, ze si pridala fotky :) som pozerala, ze moc sem nechodis. no ta predposledna foto, uplne k tvojej postave super, ja si myslim, ze mame podobne postavy a preto tie 300 si myslim ze aj mne by stacili. Ale na tej poslednej teda vyzeraju celkom velke, nezdaju sa ti velke? Lebo ked ja mam este aj zaklad a zdaju sa mi aj celkom okruhle, ci to robi aj ten VP?

leus

dakovna
tam rez pazuchov nerobia, ja budem mat v prsnej ryhe...ak vyslovene chces rez pazuchov tak by si mala ist cez cervena...a snad tie jazvy tam budu tak tenucke ze ma to trapit nebude ;)

dakovna

leus.
dakujem za info. Este chcem spytat, som citala, ze tam nerobia rez pod pazuchou. To ako bude dole? Sa nebojis, ze bude vidiet? Ja mam strasne maly zaklad, asi nic by som povedala. Vsak uvidite v galerke. Myslis, ze mne by to slo??

leus

dakovna
dost rychlo, myslim ,ze take 3tyzdne konzultacka mozno aj skor neviem, do mesiaca dvoch opka...a bude ma operovat Dr.Kacmar

dadulienka8285

Adka22
Pacia sa mi tvoje prsia mas ich pekne urobene a u koho si bola?a inac nezdaju sa ti male?aka je to velkost B?

dakovna

leus,
ku ktoremu doktorovi ides?
Ked tam zavolam napr. zajtra, kedy mi asi daju termin konzultacky a termin opky??

leus

dakovna
jasne ze sa da, vobec netreba cakat tak dlho na termin a praca dr.z chirmedu sa mi velmi paci, recenzie su dobre aj co sa tyka reklamacii a sluzby celeho chirmedu su na vysokej urovni, preto :)

dakovna

leus,
ved to. Ja som rada, ze ten moj suhlasi s opkou. Nie je mu to sice po voli ale aspon mam pocit, ze sa mu pacim taka aka som a ze sa o mna aj boji. Verim, ze ked budem mat po opke vsetko zahojene, bude aj on rad.
Chcem sa Ta spytat, preco si si vybrala KE? Ku ktoremu doktorovi ides?? Da sa v KE skorsi termin ako u Cervena??
Dakujem