Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

dnes mám posledný deň s dlahou na nose, zajtra sa pototím aj prsia ešte a aj nos a pridám fotky jupíííííí

davidoff

adka_22

Adi ale po opke doma som mala opuch a mala som cez prsia 90, opuch už myslím nemám teraz mám 87. Inak ale Ty máš veľkosť 300? Sa mi zdá a ja mám veľkosť 350ml. Základ si nemala myslím žiadny a ja som mala základ, takže aj prsia si myslím že budem mať väčšie tým pádom. Pôjdem vyskúšať do obchodu najprv :)

davidoff

leus

na internete :) Alebo na objednanie v obchodoch, už som volala. Zobereš si katalóg vyberieš akú chceš a objednajú Ti ju aj v kamennom obchode.

leus

dievcata
pisete tu o podprdach len sa chcem opytat kde sa daju dostat velke kosiky/D/ s tak malym obvodom pod prsiami/65/

diamond26

dakovna

Pytala si sa ktory dr je este dobry:)..tak ak sa ti nechce cakat na dr Cervena ja ti mozem z vlastnej skusenosti odporucit Ustav lekarskej kozmetiky v Ba...dr Gubu :)

davidoff

BABY!!!

ja si meriam obvod pŕs a obvod pod prsiami, že akú mám veľkosť. Cez prsia mám 87cm a pod prsiami 65cm a v každej veľkostnej tabulke na internete mi vychádza veľkosť podprsenky 65D. Je to možné, že mám D-éčka košíčky? Pôjdem potom do obchodu a vyskúšam. Tie ktoré máte cez prsia okolo 85-87cm akú máte veľkosť košíčka??????

adka_22

dadulienka8285
dakujem :), bola som u dr. Cervena, mam 300 ml VP a velkost medzi B/C , ja som s nimi uplne spokojna a vacsie by sa mi uz ani nezmestili...fotky velmi skresluju

gossip_girl
ahoj, chdoim sem stale, len az tak casto neprispievam, tieto fotky boli strasne narychlo a do mobilu urcite poslem dalsie a v lepsej kvalite...urcite niesu velke, na zaciatku mi tak pri opuchu pripadali, ale dost sa zmensili...ja som nemala ziaden zaklad cize preto posobia ako okruhle, ale je to asi aj tym VP