Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

Adka-22
Ja ja 290a stredny profil,ale uz mi odpuchaju a zda sa mi ze nebudem mat ani B ani ja som nemala ziadny zaklad ale t ich mas fakt pekne...a ako si sa zotavovala?

diamond26

Bianca1236

Ja som nebola mesiac na kontrole..a ked som tam bola naposledy nepytala som sa ho na cvicenie lebo to bolo este prilis skoro.....idem na kontrolu pondelok alebo utorok ..tak tie brusaky este robit nemam myslis ?....

Bianca1236

diamond a dr ti nepovedal? ja som 4 tyzden po a uz normalne na nohy cvicim, elipticky trenazer mam tak na nom aj rukami uz viem. nenamaham pritom prsne svaly tak sa da. ale este mam zakazanu plnu zataz aspon mesiac musim dalsi pockat

Bianca1236

jajka uz som aj ja poslala fotky, musim uznat ze sa mi tie bradavky pekne hoja dogulata a su mensie :) tesim sa.
adka paradne sa ti hodia k postave, ktoru ti zavidim :D si teraz kocka :)
k tym velkostiam, mne z tych 450 poriadne narastli, predtym som nosila 80C ale mala som ich zrolovane, a teraz som si namerala pod 76 a cez 93cm tak som uz z toho jelen.

diamond26

Baby prosim vas od kedy mozem zacat cvicit ??....v nedelu to bude 7 tyzdnov od opky...myslite ze uz mozem ist do posilky ??..potrebujem spevnit postavu trosku..hlavne cviky na nohy ..prdel a bruchoo...brusaky uz robit mozem ?alebo na pase behat ?

manula

davidoff, ja mam momentalne cez prsia tak 90-91 a mam kosiky C,D, skor C...ale mam doma aj B podprsenky a tam sa mi tiez zmestia...

Lucy1990

davidoff
Ked ti vychadza podla tabuliek 65D, ked budes kupovat podprdu tak skusaj 70C a to su vlastne 2ky prsia, pretoze 70C = 75B a velkosti sa urcuju podla obvodu 75, neviem ci som to dobre vysvetlila :-)

adka_22

davidoff
to bude asi najlepsie ked si nieco vyskusas a az potom objednas...to je pravda ale ja mam vyslednu velkost tak B/C - B-cko je mi tesne, C-cko velke, preto si myslim, ze ty budes mat pekne C :)