Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

nelinka22887

No jo :) ja mam k tomu este aj v pase 60 no neviem sa proste rozhodnut radsej väcsia ako mensie ale zas ziedne bomby :)

nelinka22887

Daysinka

ja mam o 5 kil viac ako ty :) ale ja by som si dala aj chcela dat 350ml najviac nechcem gule ani bomby ani nic podobne a si chudá je to na tvojom zvážení :)

dadulienka8285

Adka-22
Oki jasne foto dam hned v pondelok a dr.Cerven ma dobru robotu tak uvidite ci aj ja som ten pripad... A ozaj kedy ste boli prvy krat vonka,kedy uz mozem soferovat?a kedy ist do prace...dakujem

Daisynka

Babenky mam dilemu neviem sa rozhodnut nad velkostou :)) mamnavrhnute 365 ale to bude asi vela ja mam obvod pod prsiami iba 63 a cez prsia teraz 73 nejaky ten zaklad mam svoj ale som fakt chuda :) 170/50 kg. Premyslam ci mi nebudu stacit len 325 ml alebo 340 :) a ja som v znameni Vah tak tu dumam uz tyzden nad tym :) ak mate cas skuste kuknut moje foto a poradit :)

dadulienka8285

Adka-22
Mas ich fakt pekne...a moje zotavovanie Tak okrem toho spania na chrbte a tahania celkom sa uz da.a dnes som 7den po op jeden prsnik mam uz odpuchtuty a druhy este nie..v pondelok idem na kontrolu tak uz som zvedava ake budu
Davidoff
Na vyber som mala aj 320 ale doktor sa priklonil radsej k 290ze to staci ze som chuda tak ani som sa ho nesnazila prehovarat povedal,ze rozdiel je par milimetrov a on si hned na mne vedel predstavit 290 ml a jeho chvali kazdy tak som ho silou mocou neprehovarala....tak dufam ze budem mat aspon B;))

solnicka

cavelko baby nieje tu nejaka z vas ktora pracuje v zdravotictve? potrebovala by som sa nieco opytat ohladom chudokrvnosti...

adka_22

dadulienka8285
dakujem:),mne hned dr. vravel, ze budem mat mensie C ale podla mna mam take vacsie B a ty budes mat tiez neboj, nebudu male :)...zotavovala som sa super, uz vecer po opke som si sama sadla z lahu a chodila po izbe, potom boli take tie klasicke bolesti ako pichanie, tahanie, tlaky, ale teraz som uz vyse mesiaca po a neviem, ze som niekde bola, jedine co mi vadi, ze este nemozem cvicit
ty si kolko po a ako to zvladas?