Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

solnicka
ja som mala tiez amneziu a mesiac pred opkou hemog. len 105, tak som zacala brat zelezo a vitamin B12 a v predoperacnych som mala uz hemog. 119...takze urcite ti to pomoze len to treba brat a pozitivne mysliet :)

nelinka22887

Daisynka

Ked ti lekár navrhol 365 asi vie preco, ked niekto chce si dat dajme tomu 320 a radsej povie 290 asi vie preco, tak si daj 365ml a vsetci sa tesime na fotky :)

Davidoff
zajtra dole dlaha co???? tesim sa na fotky a ked budes mat niekedy cas tak aj na vsetko co ma caka :))) a comu sa vyvarovat ze mi povies :))))

nelinka22887

Ked ti lekár navrhol 365 asi vie preco, ked niekto chce si dat dajme tomu 320 a radsej povie 290 asi vie preco, tak si daj 365ml a vsetci sa tesime na fotky :)

solnicka

leus
dakujem
Mam termin k Cervenovi na 7 nov ale som v uk takze mi budu robit predoperacne v ten den rano, som zdrava ale jedine co mi sestricka povedala ze si mam zistit hladinu hemoglobinu lebo som mala problem s chudokrvnostou ked som bola mladsia, ked som sa bola opyat tu na krvne testy tak ma doktor odbil ze som v ok (pozrel sa mi do oci a opytal sa na menstruaciu ato mu stacilo aby vedel ze je to ok) Tak som si kupila zelezo je to 15 mg a chcela by som vediet ci m to moze pomoct upravit hladinu zeleza ak ju mam znizenu? neni to malo? snazim sa papkat salaty a tak ale aj tak sa bojim ze budem mat pod 110 a potom ma nebudu operovat...Uz sa mi to 2x prelozilo z inych dovodov a nerada by som o tento termin prisla...Tak co si myslis moze to pomoct?
Dakujem

zajacik_006

dakovna
ja som tiež zo ZA a išla som na opku do Púchova k dr. Očenášovi. V galérke sú tuším asi ešte 2babenky,čo si dávali u neho tiež robiť prsia. Dá sa u nás v ZA a v MT a to by Ti robil operáciu tuším dr. Prídavka. Ja osobne som dlho nečakala ani na konzultáciu a opku som si dohodla 2 mesiace od konzultácie. Na izbe bola so mnou tiež holka zo Za.

davidoff

Daysinka

máme presne rovnaké miery mám 170cm rovných 50kg pod prsiami 64 a cez prsia som mala pred op 75cm. Mám 350ml mrkni galérku a sú akurát :) choď do väčších určite