Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

solnicka
ano ascorutin na zrazanlivost krvi, tyzden pred opkou 3x1 tab. a ja som brala este vitaminy GS Eladen, aby sa mi neurobili strie

solnicka

to fakt??? tak dufam ze nee ale mam aj centrum a vit a plus to zelezo...este sa skusim nejako vyhadat si tie testy predtym..
A baby co ste od cervena ste brali nieco pred opkou? tak sa tusim ieco ma brat nie?

leus

solnicka
davkovanie TBL prenecham na magistru v lekarni, fakt neviem, ale so zelezom sa da lahko predavkovat tak radsej konzultuj!

leus

solnicka
vit B6, B12,B9 , zinok a med zvysuju Hb v krvi, samozrejme vsetko cervene, jest, cvikla je vyborna ...ja mam Hb 160/neviem ako sa mi to podarilo/ :))

solnicka

juuuj baby dakujem za rady.....naozaj a tu stavu skusim urcite ja tiez sa snazim nakupovat bio a tak aj tie tabletky mam z takeho obchodu tak snad to nejako pomoze
Este raz dakujem :X

diamond26

dakovna

Ja mam rez pod prsom ...a na konzultacke som tam bola niak v maji a chcela mi dat termin operacii uz 15 augusta lenze som vtedy mala naplanovanu dovolenku tak mi dali 5 septembra..cize som cakala cca 2 mesiace....

nelinka22887

Solnička
ja mavam uz 4 roky hemoglobin okolo 105 a tak....davam ti velmi dodbru radu!!!!
chod do Bio obchodu kym si 100% cervenu repu a denne 3dcl vypiť!!!
Ja to kupujem tu na SVK, 5eur stoji jedna flaska 0,7dcl ale pomoze ti to!!!ver mi odporúčam, beriem to 2 mesiace a hemoglobin mam vyse 120 :)))