Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carina

daysinka
ano askorutin beries bez predpisu, aj ked este nemas vysledky...nevadi
ja som aj niektory den zabudla a nic sa mi nestalo :)
a co sa tyka tych oslav po operacii, tiez som bola na desiaty den v pohode, to uz sa da skoro vsetko...davam len pozor na ukony, kde sa musia dvihat hore ruky, ako je zopnut vlasy atd...

adka_22

Daisynka
ahoj,predoperacne som mala skor ako tyzden pred opkou a mala som nariadene asi ako kazda od Cervena brat ascorutin
baby
dneska som si nahmatala v predklone vlnenie, mate s tym niektora skusenosti? suvisi to nejako s usadzanim implantatov? da sa to nejako ovplyvnit?

Daisynka

nelinka22887

Hej hej dam radsej väcsie fakt radsej viac ako by som mala banovat ze by som mohla mat aj väcsie :))

Daisynka

adka_22

Ahoj a ten ascoruttin si brala len tak bez predpisu ? Aj ked si este nemala interne vysetrenia ci mas dobru zrazanlivost ? Asi to neublizi ze ? Si dat par tabletiek?

carina

caute baby,
ja by som rada upozornila na to umyvanie vlasov v predklone. kamoske sa to stalo 2 tyzdne po op osudnym. pretocil, ci posunul sa jej implos a musela ist na reopku. radsej pockat, odporucam ist ku kadernicke alebo len v umyvadle umyt. nepredklanat sa!
bola som vcera na vyber stehov, videla som si prvy krat prsia. az tak velmi sa mi nepacili, neviem preco tam mam este opuch, ked tu pisete, ze po tyzdni sa vam uz stratil, som z toho dost smutna a dokonca sa mi zda, ze jednu bradavku mam kusticek nizssie ako druhu. doktorka povedala, ze si mam kupit podprsenku s kosticami a dvihnut si jednu stranu viac. ale teraz neviem ci vystuzenu alebo nie. a ajtak nie som tej podprsenke s kosticami nadsena, najradsej by som si nosila tie pooperacne, mam ich dve a citim sa v nich najistejsie. nemam este chut si kupovat nejaky podprdy s kosticou, ked ani neviem ake. v sobotu to budu dva tyzdne po operacii. dr. cerven je teraz odcestovany, neviete kedy ma prist? budem mu asi volat.joj

jessi11

čaute babenky,
aj ja som bola u Dr.Očenáša v LV mediklinik. na konzultáciu som čakala týždeň a na op.2 týž..ani nebolo času sa stresovať;)

Mery NR

dakovna,
Mudr.Očenáš robí aj v Nitre, v tej novej klinike Avelane. Pozri sa na ich stránku na nete. Robí tam okrem neho aj Mládek a Zamboj.
Ja keď som tam volala cca. pred mesiacom hovorili, že čakačka na konzultáciu je mesiac a operácia ďalší mesiac alebo pár týždňov (od konzultácie).

zajacik_006

dakovna
áno dr.Očenáš robí aj v BB,LV,NR a aj v PU v MGM.Ja som tiež dlho zvažovala dať si urobiť prsia a moja kámoška bola u neho v BB a ja som si tam akosi nevedela nájsť za ním cestu. Až ked som sa dočítala v žilinsku,že v PU je plastická chirurgia a ked som tam zavolala a bolo mi povedané,že on tam operuje,tak som si hned zajednala konzultáciu. Dával mi anatomické mentory,rez pod prsnou rýhou a vyšlo ma to do 2 700eur. Už si presne nepamätám. Ak tam pôjdeš na konzultáciu,tak sa ho môžeš popýtať,či by Ti vedel spraviť pazuchov. Inak je veľmi milý.

dakovna

zajacik_006,
som citala, ze Dr. Ocenas je v BB a Levice. Robi aj v Puchove na MGM medical?
Ti robil rez pod pazucou, alebo nie?
A kolko Ta to cele stalo?
dakujem