Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dakovna

janica25,
necham zatial toho Cervena, ale zavolam tam este raz a objednam sa aj na opku. konzultacku mam 24. februar ako ty.
Uvazujem vazne bud o Ocenasovi, zeby som isla do Puchova, bolo by to pre mna blizsie, alebo o Kacmarovi do KE, co je zas pre mna daleko, ale uvidim.
Sa neviem rozhodnut. Aj ta konzultacka 24.2. sa mi vidi dost daleko. O takom case by som brala uz opku. Chcem mat do leta nove a zahojene prsia.

davidoff

sevilia1

práveže teraz sa odfoť pred operáciou, všetky sme tam poslali fotku pred operáciou, aby sme sa do albumu dostali, potom keď budeš mať prsia hotové, pošleš ďalšiu, ktorá bude už po operácii. Odfoť sa a pošli, je tam veľmi veľa fotiek.

sevilia1

Davidoff

dakujem ti za odpoved, no aj by som odfotila, ale az po operacii, co uz teraz tam budem ukazovat?? :) tak nenazbieram inspiraciu asi, nevadi, necham si poradit, ale este raz diky za odpoved...

davidoff

sevilia1

ahoj, ak sa chceš dostať do galérky, odfoť svoje prsia, bez hlavy samozrejme a pošli fotku Barborke, ktorá galériu spravuje teda tú fotku pošli na e-mail baskabahnova@centrum.sk a ona Ti pošle údaje s menom a heslom, aby si mala vstup do galérky :)

janica25

DAKOVNA, mary NR
dievcence tak ako sa rozhodujete pre ktoreho doktora.Ja mam podobne konzultacku 24.2.2012 a operaciu na leto.Len sa mi nechce tolko cakat a hlavne operovat sa v lete.Tiez rozmyslam nad dr.Gubom a dr.Ocenasom.
Nevie niekto poradit niekoho dobreho je to fakt tazke rozhodovanie a tiez cenovo kolko to vychadza u nich u dr.Guba a dr.ocenasa?

sevilia1

Ahojte som tu nova, idem na konzultaciu 8.11. pisete tu o foto v galerkach, ako sa tam dostat? :))) chcela by som si pozriet foto, mam od kamosiek nejake info, postavu mam 162/51kg, radia mi dat si poradit od doktora, idem k MuDR. Cervenovi, ale aj tak by som pokukala co najviac :), nech som mudrejsia a vidim ako co vyzera a hlavne ak by pri tom boli aj ml napisane, nech si to viem predstavit. Je tu nejaka co ide tiez do Nova Medu?