Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

ahojte kocky kedy ste zacali po op chodit von? a kolko ste boli na PN? inac ja mam jeden prsnik opuchnuty tak cakam kedy odpuchne myslite ze by som si ho mala masirovat?dakujem

adka_22

manula
to je skoda, neni to sice nejake strasne, ale nemuselo to tam byt...len dufam, ze sa to nebude zhorsovat :(

manula

baby, tak som si dnes kupila v Skiny sportovu podprdu znacky HUBER, no ale sadla mi az 80D !!!! a to mam pod prsiami 74 a aj ta 80 je akoze tesna,ale vraj to tak ma byt..v C som mala prsia dost stlacene a nevedela som ci to tak ma byt,tak som vzala radsej D...a inak aj Schiesser mali viac druhov..takze nie je problem kupit :)

manula

adka22,
prave vcera som sa pytala bab to iste ..tiez mam v predklone to vlnenie, ale myslim, ze to uz aj tak ostane :/

dakovna

Boze baby,
ja uz mam z toho gulas. Fakt neviem. Kazda z vas iny nazor ale dobry.
Uvazujem aj nad Kacmarom. ialka mi nerobi problem. Muz rad cestuje, az bude rad, ze prebehne auto na dlhsiu trasu :)
No kedze vyzera, ze Cervenove prace su dokonale, oplati sa cakat aj do dalsej jesene, ked uz som tolko cakala. Akurat by sa mi to pekne v klude zhojilo. No prezit zase dalsie leto s tymito lentilkami :( ach jaj

Mery NR

janica25,
ja som tiež bola rozhodnutá ísť na operáciu do leta buď k Mládekovi, alebo k Očenášovi do NR, ale videla som tie fotky ich prác a je tam viditeľný rozdiel, keĎ ich napr. porovnám s Červeňom. Preto k nemu aj chodí toľko báb a celebrít.
Ja radšej počkám do toho septembra na kedy mám termín. Bude to lepšie aj kvôli malému, to bude mať už rok a samostatne chodiť, nebudem ho musieť toľko nadvihovať ako napr. teraz cez zimu. A hlavne chcem mať pekné a dokonalé prsia a viem, že u Červeňa to je tutovka. Nechcem riskovať, že pôjdem na operáciu skôr a potom nebudem spokojná.
Je pravda, že som chcela aj ja na leto krásne prsia a byť kočka, ale budem musieť jedno leto ešte pretrpieť.

Daisynka

dakovna

Ja som taktiez ako prvorade chcela ist k Cervenovi ale termin ma odradil ja chcem mat do jari zahojene prsia. Potom som si pisala s dr Trskom ma trochu vyssie ceny ale mne bol ochotny dat zlavu skoro 400 eur :) takze aj lekari maju hranice a z 2800 bolo zrazu o 400 menej ked som mu napisala ze uz som bola na konzultacii kde mi dali cenu 2100 eur :) ale medzi tym som bola na konzultacii v Chirmede a nemam nad cim premyslat dr Kacmar je prijemny clovek venoval sa mi skoro dve hodiny zistoval co sa mi paci ako velkost ukazoval mi fotky implantaty mam z neho len najlepsie pocity a nebojim sa k nemu lahnut pod noz :) tiez to mam daleko ale myslim si ze toto je vec koli ktorej sa oplati aj cestovat :)