Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lory

nelinka22887

ano, to máš pravdu, že to zbehne ako voda. Neverila som, že po dvoch detoch sa tak strašne môžu zmenit, zmenšit prsia :-(. No a samozrejme klasická dilema či som sa rozhodla pre správnu veľkost. Mám 167cm, 54kg a impl. nagor-cogel XM2 290ml. Máte ho niektorá?

nelinka22887

Lory

ved to je super, niektoré baby tu maju terminy az na rok v septembri, len sa teš, uvidiš ako to zbehne a budeš mať ciciky :)))

nelinka22887

Lory

ved to je super, niektoré baby tu maju terminy az na rok v septembri, len sa teš, uvidiš ako to zbehne a budeš mať ciciky :)))

lory

ahojte, som tu nová čakatelka na super dekolt :-)), idem vo februári k dr. cervenovi...Už teraz nespávam a nechápem, že som sa na to dala :-)

manula

adka22,
no to dufam, ze horsie to uz nebude, 6.novembra idem na kontrolu tak to doktorovi ukazem a som zvedava co mi na to povie

Daisynka

leus

Mala som mat konzultacku 5 oktobra ale som ochorela a som nemohla ist tak ma preobjednala na 11 oktobra presne o tyzden a na prvy volny termin tj na 7 novembra som dala opku :) chcela som skor ale nebol termin aj ked aj tak by som asi nemohla lebo by to este nebolo mesiac od vysadenia antikoncepcie ale ked to bude 7 uz to je pekne mesiac po antačke :)

diamond26

janica25

Ja som u dr Gubu platila okolo 2845 euro ale to mi odpicital este tusim 100 euro inak by to bolo viac..cize tak do 3000 euro to vide u neho :)