Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sevilia1

mary
ahoj s tym sa netrap, ked budes mat termin op, tak si 2 mesiace predtym zajdi na gynekologiu a dohodni sa s doktorom, nech ti to vyvola tak, ze ten cyklus este pred tym nech ti priblizi alebo oddiali, aby si ten dalsi mala tesne pred operaciou, da ti tu vyvolavaciu injekciu. Ja presne toto idem riesit tiez :)...

Mery NR

Baby, ako ste to riešili s menzesom pred operáciu? Ja HAK zo zdrav.dôvodov nemôžem brať a cyklus mám nepravidelný, sestrička sa ma už teraz pýtala kedy budem mať krámy v sept.2012 keď mám ísť na opku :-D lenže ja neviem ani kedy budem mať tento mesiac, tak nepravidelné to mám. čo spravím keď mi krámy vyjdu akurát na týždeň operácie, ako si ich oddialiť, upraviť?

dadulienka8285

lory
ja mam 172cm a 53kg ale nemala som ziadny zaklad jasne ze sa ozvem ked budem po kontrole ,len teraz nosim stahujucu podprdu a nemozem si ju dat vobec dole...ale myslim si ze to bude dobre.´:))

lory

dadulienka 8285

jeeej, a akú máš postavu výška váha? prosím ta ozveš sa mi po Ko ako to vyzerá, či si spokojná a tak? ja si to totižto vôbec neviem ani len predstavit. Dáš aj foto do galérie? už som tam poslala aj ja fotku ale ešte sa mi Barborka neozvala...

adka_22

vladka19
aj ja som chuda, ale priberat kvoli tomu nebudem, len dufam, ze sa mi to viac nezvacsi a nebude to vidiet v stoji...u teba sa to casom zhorsovalo, alebo si to take mala hned od zaciatku?

lory
ja mam nagor-cogel XM3 300ml

dakovna

Som si vsimla tu nieco o vysadeni HAK. Tusim sa pocas opky nesmie brat, alebo take nieco. Je to naozaj pravda?
Beriem ju uz niekolko rokov a nechcem vysadit ani na 1 mesiac. Bude to problem??