ahojte zienky,
v stredu ma operovali,takze som treti den po opke..hned v den operacie som sa sama dvihala na posteli aj sadala, aj behala som..no lenze mi strasne napuchol pravy prsnik a mam ho uplne tvrdy ako kamen. tak sa teraz bojim si sama sadat.no neviem ci uz nen ina to cas..a ako si sadate oprete sa laktami, ci ako?jaj sere ma to lezanie, nelezil cely den,ale v noci je to hrozne sa budim na to,ze by som sa chcela pretocit a nemozem...mam implantat pod sval, kedy budem moct lezat na boku?a podprdu ako?ja som si prsia este nevidela a povedali nam,ze ju musime nost 6tyzdnov stale,ale ked citam tak niektore mozte uz dva tyzdne po opke nosit ine podprdy ako to?stale mi je zima aj vam bola?predpisali flector prasky a wobenzym na opuch,tak uvidime...flector som si dala naposledy vcera o osmej vecera nechcem si ho davat nejak ma to neboli, co myslite ako sauz mozem hybat?mam sama trenovat to sadanie a tak ci je na to este cas?bojim sa ze mi ten prsnik zase viac opuchne..napiste mi prosim vase rady a napady..dakujem vam :) jaj taka som z toho nejaka dnes normalne sama sebe nadavam naco som sa na to dala,ked som mohla bt v pohode..kolko trvaju taketo "stavy"?povedali ze prvych desat dni je nahorsich.j aneviem ani ma to neboli len mam taku cudnu naladu