Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

jankamichal

to je normalne,ze tak kratko po operacii moze byt na jednom prsniku opuch vacsi.ale este by som sa velmi nenamahala,teraz len oddychuj,iba tolko co vladzes.a s tou podprdou to je individualne.kazda mame instrukcie svojho doktora,my co sme operovane u cervena,tak po 3 tyzdnoch mozeme cez den podprsenku s kosticami.ja som sa snazila dvihat bez pomoci ruk,alebo ak ti ma kto pomoct,kludne.za par dni si uz vystacis uplne sama.to najhorsieuz bude za par dni za tebou:)

jankamichal

ahojte zienky,

v stredu ma operovali,takze som treti den po opke..hned v den operacie som sa sama dvihala na posteli aj sadala, aj behala som..no lenze mi strasne napuchol pravy prsnik a mam ho uplne tvrdy ako kamen. tak sa teraz bojim si sama sadat.no neviem ci uz nen ina to cas..a ako si sadate oprete sa laktami, ci ako?jaj sere ma to lezanie, nelezil cely den,ale v noci je to hrozne sa budim na to,ze by som sa chcela pretocit a nemozem...mam implantat pod sval, kedy budem moct lezat na boku?a podprdu ako?ja som si prsia este nevidela a povedali nam,ze ju musime nost 6tyzdnov stale,ale ked citam tak niektore mozte uz dva tyzdne po opke nosit ine podprdy ako to?stale mi je zima aj vam bola?predpisali flector prasky a wobenzym na opuch,tak uvidime...flector som si dala naposledy vcera o osmej vecera nechcem si ho davat nejak ma to neboli, co myslite ako sauz mozem hybat?mam sama trenovat to sadanie a tak ci je na to este cas?bojim sa ze mi ten prsnik zase viac opuchne..napiste mi prosim vase rady a napady..dakujem vam :) jaj taka som z toho nejaka dnes normalne sama sebe nadavam naco som sa na to dala,ked som mohla bt v pohode..kolko trvaju taketo "stavy"?povedali ze prvych desat dni je nahorsich.j aneviem ani ma to neboli len mam taku cudnu naladu

Bianca1236

vladka19 ahoj a dakujem :) na teba tu ciham, zaujima ma kolko sa tebe hojili rany okolo bradaviek. ano mam ten kotvovy, ale tym ze su prsia take bomby tak rez pod nevidno :) len ma trapi pod dvorcom ako sa napaja ten zvisly rez tak na pravom mam taku vacsiu medzeru, a ked mi odstranovali stichy tak mi aj chrastu odlupili a teraz mi to tam uz treti den mokva a nechce sa to zasusit :( uz si to repikom obkladam, framykoinom zasypavam, aj nehavam tak, ale tym ze mam tu podprdu sa mi to pritlaca na gazu a stale to smokli. wrrrr!! :D nemala si podobny problem? na tvojich foto mas krasne zahojene tie rezy po modelacii, kolko to trvalo cakom pak? dakujem za odpovede :)
a ako pokracujes ty? ja uz rozmyslam ze ci casom nebudem potrebovat tiez obtiahnut kozu na implos. sa mi zda ze mi malo ubrali. som este len mesiac po a uz ich mam tak klesnute ze viac by nemuselo :(

carina

ja by som este mala otazku na baby co ste uz po op
kedy ste si zacali striekat deo pod pazuchu? sa bojim kvoli tym rankam

carina

petra
to ti prejde neboj, este si cerstva po op, musis si tym prejst, ja som to mavala casto pri pohyboch/vstavani/lahani alebo ked som bola dlho hore, cize unavena...ked som si opät lahla do postele tak mi to ustupilo

carina

baby
ako to dr. cerven vravieva? po troch tyzdnoch mozes podprsenku s kosticami ale vystuzenu??? a tie kostice, ze vytvarovat aby ti formovali prsnik...
lebo mne to vravela lekarka uz teraz po prvej kontrole, ze si to mozem davat cez den. koli tej mojej bradavke, ze je o trosilinku nizssie...neviem, co si vy o tom myslite? davat uz teraz podprsenku? v sobotu mam len dva tyzdne