Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jajka555 ahoj :)
nestratila som sa, len akosi nemam cim prispiet :D tak len citam. ako sa mas? ja uz zajtra idem do fitka, dufam ze nieco vydrzim, lebo uz som mlandrava ako stary jogurt :D nakoniec som si kupila arena funkcnu podprsenku za 40eur, skoro ma prekotilo. ale je na najvacsiu zataz, aj na jazdu na koni, tak ju urcite vyuzijem. a sestra ma chce vziat na trampoliny, tak to som fakt zvedava ake to bude, ci mi didi udrzi :D inak uz mi sedi D lepsie. esteze, E sa mi tazko zhana :D

Daisynka

BABY

Mala tu nejaka z vas problem s tym ze bola tesne pred opkou chora ? j ju mam za tri dni a asi ma chytila brusna chripka :(( pordateeeeeeeeee

jajka555

nela311
bola som tam len jednu noc, a to ubytko netusim. ja som z ke, cize som nepotrebovala nikoho ubytovavat. treba sa ho na to opytat. lebo ozaj neviem ako to riesi

nela311

jajka555
a nevies nahodou ako to je s ubytovanim?lebo na svojej stranke pise ze poskytuje aj ubytovanie pre blizkych, lebo ja tam pôjdem s priatelom tak ci nahodou o tom niečo nevieš....
a to si tam bola jednu noc a potom si isla domov nie?

leus

sprchovat?kdeze cela, ja mam oblepene prsia leukoplastom a ja ruky celkom mozem dvihat od prveho dna do vysky laktov , som sa v piatok uz ako tak aj oholila pod pazuchami

jajka555

nela311
predoperacne ti urobia bez problemov ked si zaplatis :))) on posiela svojich ludi do rastislavovej nemocnice, to je aj hned cez cestu od neho. najprv ti vezmu krv, na vysledky sa caka cca 2hodiny a potom urobia zvysok. ale treba to absolvovat par dni pred op, mozno to pojde aj v den op, ak by ta operovali poobede, neviem. ale je lepsie mat skor vysledky, nech vies ze su ok a mozu ta operovat

Spekulantka19

Leus,

ja som mala opku vo stvrtok, a tiez mam prsia velmi tvrde.... snim len o tom ako uz budem aspon mesiac po, a tak ako normalne zit..... Lebo teraz si neviem predstavit aby som niekedy zase mohla cvicit, ci bezat...

A ruky vies ty zdvihat? nemavas ake ze jedna strana akoby ti zdevenie a voobec necitis ju? Ja mam take....dufam to neni zle.... uz sa mozes sprchovat cela?

Ach nech ten cas ideeee

nela311

jajka555
nie nemam ziadne recenzie o nom, len som si ho nasla na nete, tak preto sa teraz o nom informujem....
takze ked si zaplatím tých cca 60 eur tak mi to urobia tam na klinike?

nela311

jajka555
a tie predoperacne vysetrenia si si robila u neho? alebo u svojho lekara? lebo moja doktorka je rodinná známa, tak nechcem ist ku nej lebo to by asi z kože vyskočila, že čo si to vlastne idem dať robiť...