Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

daisynka
tak si skus nasadit vysoke davky Ccka , aj citronovu stavu pi, mozno ti to oddiali, ti pomoze aj na imunitu teraz

drndula

Bianca 1236,

ahoj,on mi ES navrhol sam,my sme sa vlastne ani o inych znackach nebavili,ale viem ze ja som Nagory drzala v ruke lebo som to tam videla napisane..ja koza co som sa nespytala sama..dnes som to riesila so setrickou ale to je take....co ja viem....potrebovala by osm to pocut od dr...kurniiiiiik nechapem,co som bola nafetovana?????:DDD alebo len stremovana...

Daisynka

leus

Mno jo ale co uz robit ked meskaju a este ja mam aj opku prelozenu uz som mala mat dnes operaciu....:( snad to nejako prezijem...no prelozit sa neda lebo boh vie kedy by zas bol nejaky volny termin a tiez nemam chut to prekladat do nekonecna :(

drndula

manula

ahoj dkaujem za odpovede...a som rada ze si rovnaka velkost a tvar..daval ti to od prsnikom?
tenpristup do galerky mozem ziskat ako?
rada by som to uz videla hlavne tie tvoje kedze viem ze mas to iste co budem mat ja..
apropo dnes osm volala so setrickou-Nagory aby velkostne boli ako ES 400, mi povedala 420ml okruhle,dva milimetre su sirsie a vyssie oproti ES.tk uz len sa rozhodnut....obavasm sa toho vlnenia,s ojou vahou je to vselijake..drzim si 50ku ale niekedy to je 52a niekedy 49...

Bianca1236

leus to zalezi samozrejme od toho ako to zvlada baba po op. mne narkoza nerobila problem, som si pospinkala ako babo. na zachod sa dalo v pohode. a az na druhy den som si vsimla ze mam uplne znicene nohavicky od zaschnutej krvi, to asi v narkoze tieklo po tele alebo ja neviem lebo kramy som nemala. ale kym som z kliniky odisla tak v pohode som sa aj prezliekla, spodna cast tela sa dala obsluzit, horsie bolo koselu obliect.
inak to sa aj doktorka cudovala, ze prsia som zvladala na vybornu, kym liposukcia bola ako mucenie pre mna. aj sestricky nechapali

leus

no babenky
neviem si predstavit akoby sa o vas postarali sestricky pocas menzesu este, ja som mala zavedenu aj cievku na odvadzanie mocu a po narkoze spite cely den a noc nieto este vstavat na vymenu vlozky alebo tamponu, neviem si predstavit

Daisynka

Bianca1236

:))) sa aspon vynasla :))) sikulka :)) to hned aj mna napadlo :) tak dam asi na vložkovu metodu sak na doma to je v pohode :))

Bianca1236

Daisynka budem ti drzat palce nech sa stihnes vystrabit :) ved ked je nehoda tak sa musi operovat aj ked je menzes alebo viroza, takze sa to da len oni chcu co najmensie rizika pri opke, preto je lepsie byt uplne fit a bez menzesu :)ale urcite ta to prejde, neboj :) a aj menzes sa da zvladnut, ja som sa tu ako nasmiala ked som jednu babu citala, ze si tampon nemohla vybrat rukami tak palcom na nohe snurku tahala. chuda :D ale nejak to musi ist :D

Daisynka

Bianca 1236

Dakujem za spravu no my mame doma nejaku virozu iste lebo aj moj oco vracal takze tak urcite nie antibiotika kupila som si nejake kvapky a snad vo stvrtok budem uz ok mala som na tieto dni kopu prace musela som aj zrusit nejake kocky tak ma to stve nieco je asi vo vzduchu len som vobec nevedela ci to nieje problem pred operaciou ked sa nieco deje negativne s organizmom.K tomu mi este aj menzes z topho asi meska a sa stavim ze ho dostanem vo stvrtok pred operaciou :))))

manula

baby,
neviem ci to je normalne, ci docasne ci na stalo ,ale niekedy pri urcitych pohyboch sa mi tak hybu prsia, co dovtedy nie, napr, ked si nieco pumpujem a prsia sa dvihaju akoby sa same hybali, no niekedy je to aj smiesne aj dnes som volala s mamou a urobila som nejaky pohyb rukou a prsia spolu s rukou to iste, neviem to asi dobre vysvetlit, no akoby boli zosite :D alebo co..napr ked si pumpujete mydlo..prso ide tak ako pumpujete, to s normalnymi tak nebolo :)))