Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

nela311
ti ho uz niekto odporucal? :))) ja som na neho nemala ziadne recenzie pre opkou, ale musim povedat, ze vobec nelutujem, ze som si ho vybrala. stalo ma to cele u neho 1820,- pooperacne som si vybavovala u svojej lekarky, takze som nic neplatila. zvycajne to stoji do tych 60eur

drndula

rita 149,

pisala osm mu na dcerven@novamed.sk, skor odpisuje setricka za neho alebo mudr. koperniech uz sa mi to stalo (aj ten aj ta) kedze mudr. cerven je zaneprazdneny..
no tak to sme sa museli minut,nikoho takeho ako si sa opisala som tam nevidela..boli tam len same baby iba ja jedina s doprovodom...nastastie zotal za dverami cakarne :D

no veru, mame to pestre,tebe sa to uz ozaj krati tak to mas co robit,tak to zisti zavolaj priamo sestricke a opytaj sa,ak bude moct nech ti da dr. k tlefonu, ze mas taku a taku otazocku..ked mi do tyzdna neodpise tak tam zavolam a soobne sa spytam..
niektore baby tvrdia ze tym ze su ES makke tak moze dochazdat k ich vlneniu. ale citam ze niektore co cih maju nic take nespozorovali alebo di pochvaluju...ja schcem mat istotu a nech mi to povie radsej dr.sam..

nela311

jajka555
no tak to som rada, že si s ním spokojná a že si sa tak rýchlo vybavila, práve preto sa nad ním rozhodujem, aj ked to mam daleko lebo som z dolneho kubina, no chcem to mať čo najskôr vyriešené...
a kolko ta to všetko stálo?

jajka555

nela311
spokojna som maximalne. cakala som velmi kratko, pretoze som mala s operaciou dost naponahlo kvoli praci. pan doktor mi vo vsetkom vyhovel, v termine konzultacie a aj v termine operacie. od prveho mojho kontaktu s nim prostrednictvom mailu, som asi do dvoch tyzdnov stihla operaciu :))) takze minimalne cakanie, skvely pristup doktora, je velmi sympaticky, vsetko povysvetluje, odpovie na vsetky otazky. po operacii tiez spokojnost s kontrolami a tak pod.. cize nemam nic co by sa mi nepacilo :))) ved ho kontaktuj a dohodni si konzultaciu, uvidis ako bude na teba posobit a rozhodnes sa

nela311

jajka555

ahoj, no ja sa chcem opytat, ze ako si s nim spokojná, lebo rozmýšlam ze pôjdem k nemu, no a ako dlho si čakala na konkultáciu a potom na opku?
diky

ciaobella

Ahojte Baby,

ja mam 12dní po OP.Ja som tiež OPku nezvládla,tak dobre ako niektoré.Zobudila som sa do bolesti a nemohla som dýchať,rozprávať.Celý deň som len preležala a nemohla sa ani pohnúť.Druhý deň som už musela chodiť,ale stále to bolelo.Za také 4 dni to bolo už v poho,bolelo ale chodila som a tak.
Po týždni už som robila všetko sama,okrem dvíhania ťažkých vecí.Mám rez pod.Teraz ešte bolím,ale tak prijatelne.

Ale išla by som znovu,aj keď v ten prvý deň som si hovorila,že už nikdy ,aj keby mi za to zaplatili. :)))

ciaobella

Ahojte Baby,

ja mam 12dní po OP.Ja som tiež OPku nezvládla,tak dobre ako niektoré.Zobudila som sa do bolesti a nemohla som dýchať,rozprávať.Celý deň som len preležala a nemohla sa ani pohnúť.Druhý deň som už musela chodiť,ale stále to bolelo.Za také 4 dni to bolo už v poho,bolelo ale chodila som a tak.
Po týždni už som robila všetko sama,okrem dvíhania ťažkých vecí.Mám rez pod.Teraz ešte bolím,ale tak prijatelne.

Ale išla by som znovu,aj keď v ten prvý deň som si hovorila,že už nikdy ,aj keby mi za to zaplatili. :)))

ciaobella

Ahojte Baby,

leus

spekulantka
no aj mna to este velmi boli, hlavne obvod pod prsami akoby sa mi zaziva zaryvala podprda do ran, taka je to bolest a stale su napate a strasne tvrde , opku som mala v stredu

ciaobella

Ahojte Baby,