lucy009, potvrdit termin operacie musis ty, mesiac pred terminom, nedali ti pokyny?
Ano,mozno by som prijala este vacsie, aj ked nikdy som nechcela mega kozy,ale nie som nespokojna, su krasne vraj, ale zalezi co si clovek oblecie pokazde ukazu inak no a cakala som asi viac, no sklamana nie som urcite...mozno este bude babo, este neriesim,ale ak chcem tak do dvoch rokov max to musim stihnut,kedze mam 33 a ked tak zvacsim potom :D vcera som bola prave u doktora na kontrole po 2 mesiacoch a tiez ked cital este ako som bola oblecena, ze 400ml, tak sa zacudoval,ale ked som sa vyzliekla,,,tak zmenil nazor, povedal, ze v tom tricku to tak nevyniklo a veeelmi sa mu pacila vlastna robota !!!! ja ich mam fakt dost prirodzene a to nie je len moj nazor,ale aj okolie tvrdi..a ze viac by uz nebolo az tak pekne, no co ti ja viem? my zeny proste nikdy nebudeme celkom spokojne :))))
drndula, urcite davaj tych 400ml,aj ja som mala dilemu a teraz sm stastna, ze som nesla do 350ml!!!! :)))) prijala by som aj viac praveze....a mam take Ccka kosiky, ziadne stvorky, tiez som si myslela...cez prsia mam teraz 92cm mala som asi 82