Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

davidoff, drndula..
vcera som bola na kontrole po 2 mesiacoch u dr cervena a ukazala som mu to moje vlnenie, je to uplne normalne a vraj uz nemam schudnut,lebo to bude citelne a viditelne este viac...ale to je taky detail, ze to nik ani neuvidi,len vy sami o tom viete..davidoff, ty si este neskusala sa predkllonit, ci to mas alebo nie? mne sa aj trosku divil, ze ved mam tam nejaku vrstvu a aj tak vlnenie,ale proste to je a ja uz na to kaslem ..ked horsie nebude, s tymto viem zit :)

rita, drndula...aj ja si myslim, ze keby neboli ES dobre, cerven ich nedava :) mne krasne zmakli , aj sa cudoval, ze vyzeraju ovela lepsie ako len po 2 mesiacoch..

manula

lucy009, potvrdit termin operacie musis ty, mesiac pred terminom, nedali ti pokyny?
Ano,mozno by som prijala este vacsie, aj ked nikdy som nechcela mega kozy,ale nie som nespokojna, su krasne vraj, ale zalezi co si clovek oblecie pokazde ukazu inak no a cakala som asi viac, no sklamana nie som urcite...mozno este bude babo, este neriesim,ale ak chcem tak do dvoch rokov max to musim stihnut,kedze mam 33 a ked tak zvacsim potom :D vcera som bola prave u doktora na kontrole po 2 mesiacoch a tiez ked cital este ako som bola oblecena, ze 400ml, tak sa zacudoval,ale ked som sa vyzliekla,,,tak zmenil nazor, povedal, ze v tom tricku to tak nevyniklo a veeelmi sa mu pacila vlastna robota !!!! ja ich mam fakt dost prirodzene a to nie je len moj nazor,ale aj okolie tvrdi..a ze viac by uz nebolo az tak pekne, no co ti ja viem? my zeny proste nikdy nebudeme celkom spokojne :))))

drndula, urcite davaj tych 400ml,aj ja som mala dilemu a teraz sm stastna, ze som nesla do 350ml!!!! :)))) prijala by som aj viac praveze....a mam take Ccka kosiky, ziadne stvorky, tiez som si myslela...cez prsia mam teraz 92cm mala som asi 82

manula

drndula,
ja mam 400 presne to co budes mat ty a neboj vobec to nie je velke :))) teda na mne :D a inak to ako sa ti podarilo s tym terminom, ze november konzultacka a februar terminik? ved teraz uz dava min na jun :))) to mas super, gratulujem...cerven je PAN DOKTOR! takze ziskaj si pristup do galerie a mozes si pozriet nielen mna ,ale aj ine dievcata :)

Bianca1236

bodynka ahoj no uz 8 tyzden tusim, zajtra alebo kedy doplnim nove foto
drndula ved pozri si stranky tychto vyrobcov. ale moj nazor je ze ak ti dr niektore navrhol tak daj nanho, ma to v oku. ja mam nagory a su dobre pevne prsia a pritom aj makke. a baby si aj ES pochvaluju tak sa tym netrap, hlavny je vyber doktora :)

drndula

lucy 009,

dakujem mov za info,.
akurat som volala so sestrickou zuzkou od p.dr.cervena
baby ak mate niektora zaujemmu napisat-nemusite,nemaju PC lebo im volaco prerabaju ,nejaky program..zbtocne by ste cakali,aj ja som si toto pozistovala osobne cez telefon..
neviet mi povedat ci aj ES a Nagory maju rovnako vysoky kohezivny gel? (Nagory to maju nabeton).

lucy009

Drndula,
dakujem za info, ale ja som este nebola ani na konzultacii takze este nemam potuchy co sa bude objednavat :)).Aj ked by som uz najradsej objednavala o dusu :)Takze asi to vsetko potom budem musiet zhrnut do jedneho tyzdna. Konzultaciu mam 9.decembra a opku tyzden na to. No kazdopadne si tam v priebehu tyzdna brnknem a pekne vsetko potvrdim. Do galerie sa dostanes jedine vtedy ak posles barborke na mail baskabahnova@centrum.sk foto svojich prs pred opkou(bez hlavy) a ona ti nasledne posle udaje potrebne pre pristup do galerie.

Bianca1236

Daisynka skus vsetky metody ako sa vyliecit, okrem antibiotik. vsetky babske rady co najdes skus. urcite sa stihnes vyliecit, vela bab tu pisalo ze ochoreli a stihli sa dat do opky dokopy. hlavne aby si mala vysledky predoperacneho dobre. ono to moze byt aj stres, ja som cele 2 tyzdne pred opkou mala traviace problemy ako este nikdy, bol to stres