Ahojte baby,
Ja som 4 dni po OP. Poviem pravdu baby ze to bolllliiiii, nechcem strasit a tak, Lebo aj ja som pred OP, citala vseliake infosky a tak, a som rozumela ze bude boliet a ze je to dost vazny zasah do organizmu, ale citat je jedna vec a citit... no uplne ina.
Ja som velmi zle zniesla anestezu, som sa zobudila na to ze mna triaslo celu, a ked som vypila aspon hlt vody tak som vyvracala 2 dcl nieviem coho zeleneho... a to tak 8 hodin v kuse po OP. tak ze som nic nejedla ani nepila cely den. Bolesti su dost silme, a to ja co znesiem fakt vela, takze zuby bez narkozy mi trhali a v poho....
Mam rez pod prsiami, a mozno tym to je horsie.... no neviem, vstavanie je hrozzzneee, lahanie to iste.. Proste tie co idete na to, musite mat niekoho kto vas bude doslova obsluhovat.... inac sa NEDA...
Paradoksalne chrbat ma voobec neboli, horsie to je s rukami. Inac viem sa napit sama ci obliect si nieco volnejsie, ale neviem sa ucesat ci uviazat vlasy. Beriem ibalgin 400 bud 200 kazde 8 hodin.
Poviem tak ze to boli, treba uvazovat fakt dobre, a ked uz sa rozhodnete tak URCITE sa dohodnut s niekym kto aby bol pri vas cely cas, a aby vam vsetko pomahal. A zabezpecit ci kludny prevoz domou, ja to mam od nemocnice 30 min, ale keby ze mam cestovat vlakom,,tak koniec....
Ale poviem aj to ze som HAPPPPPYYYY)))) a svoje prsia uz milujem) a nelutujem....ALE... zase toto zazit by som asi nechcela....;-)) Drzim vam palce) a potom ukazem fotky).
Inac mam 255, anatom, Mentor. stredny profil.
drzte sa.