Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

drndula

áno u doktora Červeňa som bola. Doktor vie najlepšie, ktoré Ti budú dobré. Myslím že keby boli problémové, on by s nimi nerobil, neriskoval by svoje dobré meno. Keby mi povedal nagory, tak dá nagory, povedal ES, tak dal ES. Ani ma nenapadlo zisťovať či sú dobré alebo nie. Asi vie prečo s nimi robí, myslím že má s nimi dobré skúsenosti. Keby bol opak pravdou, nedával by ich.

jajka555

diamond26
ahoj, ja som takmer 7tyzdnov po opke a zatial cvicim len nohy, a na brucho ma pusti len par cvikov, lebo pri niektorych citim ako sa mi napinaju prsia a je mi to trochu neprijemne. ale postupne si asi zacnem pridavat, vyckam este tyzden dva a uvidim, malo by sa to stale zlepsovat :))

Spekulantka19

Ahojte baby,

Ja som 4 dni po OP. Poviem pravdu baby ze to bolllliiiii, nechcem strasit a tak, Lebo aj ja som pred OP, citala vseliake infosky a tak, a som rozumela ze bude boliet a ze je to dost vazny zasah do organizmu, ale citat je jedna vec a citit... no uplne ina.

Ja som velmi zle zniesla anestezu, som sa zobudila na to ze mna triaslo celu, a ked som vypila aspon hlt vody tak som vyvracala 2 dcl nieviem coho zeleneho... a to tak 8 hodin v kuse po OP. tak ze som nic nejedla ani nepila cely den. Bolesti su dost silme, a to ja co znesiem fakt vela, takze zuby bez narkozy mi trhali a v poho....

Mam rez pod prsiami, a mozno tym to je horsie.... no neviem, vstavanie je hrozzzneee, lahanie to iste.. Proste tie co idete na to, musite mat niekoho kto vas bude doslova obsluhovat.... inac sa NEDA...
Paradoksalne chrbat ma voobec neboli, horsie to je s rukami. Inac viem sa napit sama ci obliect si nieco volnejsie, ale neviem sa ucesat ci uviazat vlasy. Beriem ibalgin 400 bud 200 kazde 8 hodin.

Poviem tak ze to boli, treba uvazovat fakt dobre, a ked uz sa rozhodnete tak URCITE sa dohodnut s niekym kto aby bol pri vas cely cas, a aby vam vsetko pomahal. A zabezpecit ci kludny prevoz domou, ja to mam od nemocnice 30 min, ale keby ze mam cestovat vlakom,,tak koniec....

Ale poviem aj to ze som HAPPPPPYYYY)))) a svoje prsia uz milujem) a nelutujem....ALE... zase toto zazit by som asi nechcela....;-)) Drzim vam palce) a potom ukazem fotky).

Inac mam 255, anatom, Mentor. stredny profil.

drzte sa.

jajka555

nela311
ahoj, uz pred par dnami som ti tu pisala, ze som bola u dr. svehlika na opke, ale asi si to prehliadla. takze sa kludne pytaj

rita149

drndula, ja som tam bola tiež z priatelom, ale neviem či som o 11 nebola už preč! Ja som blondýna a mala som taku kožušinku okolo krku. Ja som tiež neriešila znacku implantátov a teraz mam nervy z toho, ma Es.Kde si písala doktorovi? na aku adresu? skusim aj ja, tiež dám radšej už o 150e alebo kolko je to viac, ved nechodim na operacie každy rok!Ja idem 5.12. preto musim už do siklienky zavolat a objednat to. Ale na druhej strane si hovorím , že keby neboli tie Es dobre tak ich doktor nedava a je možno aj lepšie že su maksie, ako tvrde.No neviem, tedačo spravím ja nemam až tolko času na rozmyslanie.Preto aj ja potrebujem poradit kto ma Es anatomicke a kto Nagor anatomicke.

drndula

davidoff,

dufam ze mas pravdu,a ty mas aku znacku implantatov?bola si u dr,. Cervena ci?
toto rozhodovanie je hrozne..cim viacej nadtrym rozmyslas a citas (nazory-dobre,zle) tym v tom mam vacsi gulas..moj dr. robi aj s ES aj s Nagormi takze ich pozna..nie je ot znacka s ktorou by nerobil a ktoru by si jeho pacientka chcela dat..

drndula

rita 149,

no ja osm tam bola okolo 11tej s doprovodom mojho muzika...:DDDD
termin opky mam 13.2.2012.mali volne ja teraz koncom novembra (asi niekto vypadol) ale som chora,neviem sa zbavit streptokokoa uz dlhsi cas tak sa musim poriadne preliecit aby osm mohl alahnut na operacny stol..tak to silit nechcem ,ved je to uz za par :D
ako si vyzerala?mozno sme spolu sedeli na chodbe...:D
uvidim co mi setricka (dr. odpise, aku velkost pri Nagoroch to bude aby to bolo rovnake ako ten rozmer pri ES,...je to len o stovku drahsie a ak treba nebudem vahat..mne ten nagor bol prijemny na dotyk fakt..skoda ze som nechytala ja ES..neviem naco som myslela,ale taka som bola vystresovana ze..som to ani nejako neriesila hihi..
teraz neviem aku kohezitivitu maju tie moje okruhle ES a ake maju Nagory...chcem co najviac kohezivne..dalsia vec na ktoru som sa "zabudla" opytat..
baby ak viete poradte..

rita149

drndula , aj ja mam v papieroch ES, anatomicke.A teraz mam také zmiešane pocity z toho! Neviem čo mám spraviť, či nechať ES alebo zmeniť na Nagor. My sme sa z doktorom ani o značke nebavili , on mi dal tieto a ja som nad tym ani nerozmýšlala. Ty si mala v piatok konzultáciu ? Aj ja , možno sme sa aj stretli. Kedy máš opku?